Tein makuuhuoneen pikasiivouksen ja laitoin uudet Gantin lakanat sänkyyn. Meillä oli aiemmin tuplakokoinen peitto, joka vaihtui nyt samalla kahteen normikokoiseen (150x210cm). Viltti ja koristetyynyt on tarkoitus siirtää sohvalle, mutta halusin ensin nähdä miten kudottu neulepinta toimii silkin kanssa yhdistettynä. Mielestäni oikein hyvin! <3

Tässä muutama eri variaatio aikaansaannoksistani...

Ensin ajattelin että korvaan silkkipäiväpeittoni tuolla Gantin tähtikuvioisella neuleviltillä. Koko oli liian pieni, en tykkää että pähkinänvärinen sängyn runko näkyy (ainakaan noin paljon).

IMG_7009.JPG

IMG_7010.JPG

IMG_7011.JPG

Sitten käänsin pussilakanat toisinpäin... Tuo harmaan sävy osui ihan nappiin seinän väriin verrattuna!

IMG_7012.JPG

IMG_7013.JPG

Ja tässä lopullinen tulos! Tosin viltti ja koristetyynyt siis siirtyvät olohuoneen puolelle... Neuleesta ja silkistä sai aika hauskan kontrastin... "Perinteisen-ylellisen"-yhdistelmän, HIH :).

IMG_7015.JPG

IMG_7017.JPG

IMG_7018.JPG

IMG_7021.JPG

IMG_7022.JPG

IMG_7023.JPG


Gantin laadusta olikin aikaisemman postauksen kommenttiboxissa keskustelua. Ja voinkin iloisesti ilmoittaa, että nuo neuleiset tuotteet ovat juuri sitä jämäkkää ja paksua, ns. "vanhaa hyvää laatua"! Pelkästään viltti taitaa painaa parisen kiloa... ainakin tuntuu siltä. :)

Ja erityiskiitokset vielä ihanaiselle Jonnalle, joka antoi minulle -20% alekoodin Stockmann.comin verkkokauppaan!!!!! Alennus tuli todellakin tarpeeseen, KIIIIIITOOOOOS JONNA! <3 <3 <3

Syystunnelmaista keskiviikkoa kaikille!