Tervetuloa visiitille kylppäriimme. :)

1IMG_6986.JPG
 
Asunnon kokoon nähden meillä on suurehko kylpyhuone. Asuntoa ostaessamme kriteerinä oli ehdottomasti oltava sauna. Sitä en erikseen kuvannut, sellainen perussauna se on. Tosin mies meinasi laittaa valaistuksen uusiksi... :) Sopii mulle! Led-kuituja kehiin vaan. :)
 
2IMG_6971.JPG
 
Seinälaatta on sellaista röpelöistä mattavalkoista, melko suurta (20 x 25cm). Lisäksi vaakatasoon on asennettu harmaat "raidat". Lattialla on peruskokoinen, eläväpintainen vaaleahkon harmaa laatta. Röpöpintainen sekin. Suihkuja vain 1, yhyyy..... Ja huonossa kunnossa oleva suihkuseinä, jonka tilalle olen kaavaillut kirkasta lasia olevaa suihkunurkkaa (ilman pohja-allasta). Ostoslistalla sijalla heti keittiörempan jälkeen.
 
3IMG_6976.JPG
 
Säilytystilaa on mielestäni tosi kivasti. Kaikki tarpeellinen mahtuu ja vielä jää tilaakin. Vasemmalla puolella olevassa yläkaapissa on vielä alkuperäinen metallinen nuppivedin. Ruuvin kierteet ovat niin pahasti pyöristyneet, etten ole saanut sitä irti vaihtaakseni uuden nupin tilalle. 
ÄÄÄRGGGGGGH! Kyllä sen vielä irti saan, jos en muuten niin pyhällä raivolla, HIH :).
Taso on hirveä tummanharmaa laminaatti ja ajattelinkin vetäistä siihen päälle kiiltävän valkoista DC-Fixiä (kaluste-kontaktimuovia). 
Muutama vuosi takaperin taiteilin siihen pähkinänvärisen DC-Fixin. Siitä tuli ihan kiva. :) Sitten kyllästyin ja nappasin muovit pois. Ei ollut mitään ongelmia irroituksen kanssa eikä jäänyt liimaakaan tason pintaan. Suosittelenkin siis kaikille "tee-se-itse-naisille" DC-fix kalvon kanssa kikkailua, kun tahtoo edullisesti pieniä (ja isompiakin) muutoksia. :D
 
4IMG_6979.JPG
 
Ja tässä sitten se tänään Postista haettu Villa Stockmann-sarjan lasimalja. Keräsin siihen miehen tuoksut ja muutaman deodorantin, hän on meillä se joka tykkää tuoksua hyvältä, HIH HIH :). Omasta mielestäni tuo on aika onnistunut idea. Tuo sitä pientä "jotakin" muuten tylsään kylppäriin. En nimittäin tykkää yhtään jos tasot ovat täynnä erilaisia (ja -erivärisiä) purkkeja ja purtiloita. Ne jemmaan suosiolla kaappeihin ja laatikoihin. :)
 
5IMG_6922.JPG
 
Ja tässä sitten tuon korkean kaapin sisältö - valkoisia pyyhkeitä! :) On ihanaa, kun voi ottaa puhtaan pyyhkeen suihkun jälkeen suoraan kaapista ja kääriytyä siihen. Aikoinaan, kun säilytimme pyyhkeitä (ja liinavaatteita noin yleensäkin) eteisen kaapissa, unohtui monesti ottaa puhdas pyyhe mukaan suihkuun. Siinä olikin sitten mukavan raikasta kipaista iho kananlihalla ja hampaat kalisten sitä hakemaan. :)
 
Ja vastaus on ei, meillä ei ole muun värisiä pyyhkeitä kuin valkoisia, HIH HII :D! Täytyyhän kaapin sisällönkin "mätsätä" muuhun sisustukseen.... :) 
(Ai minäkö neuroottinen?!? :) No, en kai sentään... Omasta mielestäni valkoinen pyyhe on luxusta, tulee ihan hotellit ja kylpylät mieleen, siinä syy...)
 
6IMG_6975.JPG
 
Ja käppyräoksat taas pääosassa. Ne tuovat tunnelmaa ja kestävät hyvin kosteaa ilmaa. Ja piilottavat hieman noita rumia putkia. (On hienoa että nykyään putkistot tehdään pintavetoina, helppo tehdä tulevaisuudessa putkiremonttia kun ei tarvitse seiniä pahemmin purkaa. Mutta kauniit nuo putket EIVÄT ole. Esteetikon silmää särkee. :)
 
7IMG_6983.JPG
 
Ja suunta ulospäin! Saunaan käynti tuosta lasiovesta. :) Ja eikös olekin kivat nuo kellastuneet listat tuossa kh-oven ympärillä? Eivät kylläkään korostu noin paljon paljaalla silmällä katsottuna (vrt. salama). Lattialämmityksen lisäksi on tuo pieni patteri tuossa pyyhkeiden alla. Kuivuupahan kosteat pyyhkeet sitten nopeammin...
 
Ainiin, pesutornikin tilaan muuten mahtuu. Sijainti on tuossa saunanoven vasemmalla puolella. En erikseen niitä jaksanut alkaa kuvaamaan. 
Pesutornimme on aikansa elänyt, 8-vuotta sitten hankittu 6-kg Electrolux-setti (kiitos siskokulta! <3). Yllättävän kauan on toiminut ja pelittää edelleen. Tosin olemme varautuneet ostamaan uuden tornin vuoden sisällä. Ja LG:n settiä olemme katselleet... 
 
Olemme miettineet paneelikaton malaamista valkoiseksi. Onko kellään kokemusta, miten ja millä tuotteilla se olisi parasta tehdä? Ja onko tietoa kellään ihanalla lukijalla kosteutta kestävästä kristallisesta plafondista? Muutaman olen löytänyt, mutta niissä IP-luokka 21. Riittääkö se, onko tietoa?
 
Tässä esimerkki siitä millaista valaisinta kaavailin kattoon:
 
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-09-1
No onpas huono kuvanlaatu! Tämä valaisin siis Valoshopin-verkkokaupasta!
 
Tulipas pitkä juttu, toivottavasti jaksoitte lukea! (ja ehkä vastata noihin visaisiin kysymyksiin, jos vaan tiiätte jottain) :D
 
Tänään tulossa vielä postausta "Miian vaatekaapista". :)