Koska sisustusasiaa omasta kodista on nyt aika vähän, ajattelin syksyn kunniaksi esitellä teille mun lemppari takit ja kengät. :)

Aloitetaan kuitenkin tästä:

IMG_6987.JPG


IMG_6988.JPG


IMG_6989.JPG


IMG_6990.JPG


IMG_6992.JPG
Marc O´Polon nahkainen ruskea mini-messenger-laukku. Kävin tämänkin noutamassa Postista tänään. <3 Ihana nahan tuoksu tuli pussukasta. Alimman kuvan värisävy on lähinpänä oikeaa, sellainen pehmeä suklainen konjakinruskea. :) Ostospaikkana Stockmann.com-verkkokauppa ja linkki suoraan tuotesivulle löytyypi TÄSTÄ!

Sitten niihin takkeihin ja kenkuleihin:IMG_6994.JPG


Guess Cindy-tennarit


IMG_6996.JPG


IMG_6997.JPG


Tennarit on tilattu Fashionstoren verkkokaupasta. Mustat tennarit olivatkin jo loppuunmyydyt, mutta valkoisia oli jäljellä vielä kokoja 37 ja 38! 


IMG_7001.JPG


Mun syksyn / talven lempparit! Beige trenssi on ostettu muutama vuosi sitten Mangosta. Valkoinen untuvatakki on Tommy Hilfigerin ja tilattu Stockmann.comista. Takista kiinnostuneille suora linkki tuotesivulle TÄSSÄ! Takkia löytyy myös mustana!


IMG_7002.JPG


Ihana yhdistelmä! <3 Housuiksi pukisin joko valkoiset tai tummansiniset pilli- / perusfarkut.


IMG_7003.JPG


Ja tähän settiin ehdottomasti mustat housut.


IMG_7004.JPG


Trenssi, uusi laukkuni ja Marc O´Polon nahkaiset tennarit. Ihan tuurilla sattui, että sekä laukku että kengät ovat täysin samaa sävyä. :)


IMG_7005.JPG


Käy myös uuden untuvatakin kanssa!


IMG_7007.JPG


Tämä setti on ihan parhautta! <3 <3 <3
Yhdistäisin näihin varmaankin beiget tai kamelin sävyiset pillit. :)

Kiinnostaako teitä lukea muoti-/vaateasioita blogistani? Vai olisiko parempi, jos teen jatkossa vain sisustusaiheisia postauksia?
Sisustusjutut ovat kuitenkin (ja ovat jatkossakin) se pääasia, mutta tykkäisin itse jakaa teidän kanssa näitä vaatepuolen juttujakin aina silloin tällöin... :)

So, tell me please! Rehellistä mielipidettä kehiin vaan! :) :) :) :)