Kaipasin vaihtelua ja jotain uutta... :) Joten päädyin vaihtamaan (taas) järjestystä. Ja karsimaan kaiken turhan pois näkyviltä.

Aloitamme makkarista! Täällä muutos on hyvin pieni. Siirsin 120cm leveän Bestå-kaapin olohuoneeseen ja tarvitsin vaatteille kaappitilaa. Siispä nappasin kaksi matalaa Beståa tytön huoneesta, irroitin toisesta kaapista metallisen jalustan ja nostin ne päällekkäin. Voila!

IMG_6943.JPG

IMG_6948.JPG

IMG_6957.JPG

Sitten jatkamme olohuoneen puolelle jossa "suurimmat" muutokset. :)
Sohva ja Bestå-kaapistot vaihtoivat paikkaa. 60cm leveä Bestå siirtyi keittiön puolelle ja sen tilalle siirsin makuuhuoneesta sen 120cm leveän. Nyt Beståa on olohuoneen seinällä 360cm leveydeltä.
Too much is never enough for me... :) HIH

Yritin kuvata tunnelmavalossa, mutta kamera ei taivu tälläisiin hienouksiin, plaah ;)

IMG_6961.JPG

IMG_6963.JPG

Rakas TuplaKuplani mun <3 <3 <3 (kokoa M niin kuin Miia :) Kylläpä nyt vitsin murjaisin, Hih)

IMG_6951.JPG

Ja salaman kanssa otettuna. Tunnelma on tipotiessään, nyyh ja valitus. :)

IMG_6964.JPG

IMG_6966.JPG

Tästä sitten soljuvasti siirrymmekin keittiön puolelle, josta kuvasin vain Bestå-kaappeja. Keittiömme ei ollut katseenkestävässä kunnossa, joten ajattelin säästää teidät näkemästä sottapytyn paratiisia. :D

Eli keittiöön siirtyi 120cm Bestån kaveriksi aiemmin olkkarissa palvellut 60cm Bestå. Lisäksi ryöväsin tytön huoneesta nuo Pentikin pallolampunjalka-lamput. Hyllyllä myös mun aarteet, 2 kpl Riviera Maisonin Vin-laseja <3.

IMG_6952.JPG

IMG_6953.JPG

ENSI VIIKKOON!