Löysin eilen mielenkiintoisen keskusteluketjun Kaks+ nettisivuilta. Siellä on aika jämptejä mielipiteitä esitetty, mikä on ihan ok. Mielipiteitä saa ja pitääkin olla. Niin on minullakin! =D

Haluaisin kuitenkin täsmentää muutamaa yksityiskohtaa, jotka ovat menneet täysin ohi suurimmalta osalta ketjussa kommentoineilta.

- Alessin sitruspuserrin on itse ostettu ja se on aina sijainnut KEITTIÖSSÄ! Ei siis olohuoneessa, vaikkakin meillä on keittiö ja olohuone yhtä ja samaa tilaa... ;)

- Minulla on tosiaan mies, joka on myös osallistunut sisustuksemme suunnitteluun ja hankintoihin. Esimerkiksi keittiön tuolit (Kartell Lizz) ovat mieheni valitsemat, samoin Beståa on myös mieheni ehdottanut meille ennenkuin bongasin ne muista blogeista. Sohva on myöskin mieheni ostama ja Gantin surullisen kuuluisat tähti-tuotteet olen hyväksyttänyt hänellä ennen ostamista! =D Mun miehellä vaan sattuu olemaan hyvä maku! HIH! <3 <3 <3

- Desing-tuotteet eivät yksistään tee tyylikästä sisustusta, mutta minä nyt vaan satun RAKASTAMAAN Eero Aarnion sekä Kartellin muotoilua. Ihan sama onko se designia vai ei. Ja erityisesti Eero Aarnion tuotteet ovat aina jakaneet mielipiteitä. Kaikki eivät niistä tykkää, mutta me RAKASTAMME NIITÄ!!!! :)

- Jos kotimme sisustus on täysin kopioitu jostakin sisustuskaupan katalogista, niin kertokaa heti mikä tämä yritys on, mistä saa yhdestä ja samasta paikasta kaikki meidän kalusteet ja tavarat!!! Menen sinne sitten heti ostoksille!!! ;)

- Ja kyllä, meillä on siistiä ja ihan siitä syystä että pelkästään koira (ennen oli kaksi) tuo ulkoa sisälle kaikennäköistä roskaa ja likaa tassuissaan. Ja koska 1,5-vuotias tyttöni on utelias kuin mikä, hänhän laittaa kaiken suuhunsa mitä vaan käsiinsä saa. Siksi siivouspostauksessa olevat kuvamme ovat niin "naurettavia", koska JOUDUN ihan oikeasti siivoamaan täällä päivittäin! Sitä paitsi tykkään siivoamisesta, se rentouttaa minua!!! <3

- Ja "palautettahan" sekin on, ettei tykkää mun tyylistä. Joten opinnäytetyöt sikseen ja rehellistä ja asiallista keskustelua kehiin siis! omakotivalkoinen(a)gmail.com.

- Minulla on p***ska kamera ja olen siitä täällä maininnutkin monesti. Uutta olen katsellut, mutta tahdon kerralla ostaa todella hyvän, johon tahdon mm. laajakuvaobjektin. Keskuteluketjun kirvoittamana päätimmekin mieheni kanssa, että uusi kamera tulee pikapuoliin! Tämä oli siis mainio potku persauksille tässä asiassa! Thank´s for that! =D

Ja tässä vielä uteliaille linkki: http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2049288-tassa-blogeja-jossa-ei-rahaa-ole-saastetty/.

Ei mulla muuta, carry on!

Ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet (ja vanhatkin) ihanat lukijat! <3