Yritän kuumeisesti miettia ja suunnitella joulun sisustusta.

Onko väreinä valkoista ja hopeaa? Vai lisäänkö ripauksen punaista? Vai vihreää? Nyt kun on tuo tyttökin, niin olisi kiva laittaa perinteisemmät jouluvärit, tai edes toinen niistä. Ehkä?

Tuleeko joulukuusi? Jos tulee, niin valkoinen vai vihreä? Aito vai feikki? Jaksanko siivota niitä neulasia? Aidon kuusen tuoksu on aivan huumaavan herkullinen, mutta meneekö mukavuudenhalu aitouden edelle?

Hmmmmmm..... :)

Välillä tulee sokeaksi omalle kodilleen. Katson, mutta en näe. Tuo lattiavalaisin on niin massiivinen, etten tiedä mihin joulukuusen laittaisin (jos laittaisin). En tahtoisi piilottaa eteisen seinällä olevaa peiliä joulukuusen taakse, toisaalta sohvaakaan ei voi siirtää... Eikä Beståja. Eikä keittiössäkään ole tilaa...

Olen harkinnut viimepäivinä vakavasti lisääväni jouluksi jotakin punaista. Ehkäpä torkkupeite ja muutama koristetyyny sohvalle. Ajattelin myös hävyttömästi varastaa ystäväni idean ja ostaa suuria punaisia omenia (vai taivutetaanko omenoita? =D) aseteltavaksi lasiseen tarjoilumaljaan ruokapöydälle. ;)
Kuusi olisi tässä tapauksessa valkoinen, johon valitsisin hopeisia ja punaisia joulupalloja.

thumb3_christmas_tree_red_and_white.jpg

Mies tahtoisi vihreän kuusen (mutta häneltä ei kysytä, hih hii :)).

Tai no, olisihan se valkoinen-harmaa/hopea-tummanvihreä- väriyhdistelmäkin kiva. Mitä muuta vihreää voisi olla kuin kuusi? En ole (ainakaan vielä) löytänyt metsänvihreitä vilttejä tai tyynynpäällisiä. Onkohan niin tummia omppujakaan olemassa? =D

Opulentlarg.jpg


Siispä laitankin nyt moooooonta kuvaa meidän kotoa, että saan "ulkopuolisen silmin" tarkasteltua tilannetta. Mielipiteitä otan mielelläni vastaan (HOXHOX! kaikki jouluihmiset) =D.

IMG_7147.JPG

IMG_7148.JPG

IMG_7149.JPG

IMG_7150.JPG

IMG_7151.JPG

IMG_7152.JPG

IMG_7155.JPG

IMG_7157.JPG

IMG_7152.JPG

IMG_7154.JPG

IMG_7159.JPG

Näistä laseista sitten nautitaan joulun punaviinit, nom nom! ;)

Ja loppuun kuva avaruusaluksesta Minority report-elokuvan tyyliin:

IMG_7158.JPG


Millaista joulukotia te olette suunnitelleet? =D

EDIT! Tässä 22.12.2008 otettu kännykkäkuva =D

P22-12-08_22.04%255B01%255D.jpg

Ajalta, jolloin kotimme oli musta-valkoinen.... =D