Päätin muutaman bloggaajan suosituksesta kokeilla Method-sarjan puhdistusaineita. Allergiakauppa.fi-sivustolta löytyi kattava valikoima ja teinkin samantien "pienen" tilauksen. :)

(Oli ihan sellainen olo, kuin pikkulapsilla karkkikaupassa, HIH! =D)

Kotimatkalla ovat mm. nämä tuotteet:


PUHDISTUSPYYHE TERÄKSELLE

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-2


Puhdistuspyyhe Ruostumattomalle Teräkselle:
Bambukuidusta valmistettuja kompostoituvia puhdistuspyyhkeitä on paketissa 30 kpl. 
Liinan koko 17x20 cm. Pakkauksessa on mukana puhdistusaine.

Paketissa on suljettava luukku, joka on liimasulkijaa kestävämpi ja estää pyyhkeiden kuivumista.
Ei saa käyttää henkilökohtaiseen hygieniaan eikä vauvapyyhkeeksi.
Hyvä idea uusissa käyttökohteissa ensin testata soveltuvuus näkymättömään paikkaan.
Pyyhkeet ovat kompostoituvia. Pakkauksessa on 57% vähemmän muovia kuin tyypillisessä pyyhepurkissa. Pakaus on PP-muovia, ja voidaan kokonaisuudesaan kierrättää tai käyttää energiajakeena.
Teräspyyhe puhdistaa ja kiillottaa raitoja jättämättä. 

Ainesosat:
non-toxic ja biohajoava kiillotusaine, alle 5% ionittomia biohajoavia tensiidejä, biohajoava liuotin, tuoksuöljyseos, säilöntäaine alle 0,1%, nesteen ph 5,5-6,5.PUHDISTUSSUIHKE IKKUNOILLE JA PEILEILLE

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-2

Ikkunanpesuaine, tuoksu minttu Sitä luulisi, että riittää, kun ikkunoihin ja peileihin ei jää raitoja pesun jälkeen, mutta jostain syystä ihmiset haluavat lasinpesuaineiden olevan lisäksi sinisiä. 
Mintuntuoksu oli oma ideamme. Kohta lasinpesuaineiden on oltava sekä sinisiä että mintuntuoksuisia. Mutta muista, kuka keksi sen ensin!YLEISPUHDISTUSSUIHKE- GO NAKED

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-2


Go Naked yleispuhdistussuihke sopii "päivittäiseen kodin siiteyden ylläpitoon", esimerkiksi kaapistojen ovet, jääkaapin ja pakastimen ovet, työtasot, liedet. Yksittäiset tahrat ovissa, seinissä, ja lattioissa. Tehokas lian irrottaja. Suihkuta ja pyyhi liinalla, ei vaadi huuhtelua, pH 10,5 - 11,5.
Hajusteeton ja väriaineeton.


WC-ISTUIMEN PUHDISTUS- EUCALYPTUS MINT

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-2

WC-istuimen puhdistusaine, tuoksu eukalyptus-minttu Uusi aseemme kylpyhuoneen puhdistukseen. Fosfaatiton Bowl Patrol puhdistaa WC-istuimet luonnollisesti maitohapon avulla. 
Poista pinttynyt likarengas ja kalkkitahrat hellävaraisesti ja nauti raikkaasta tuoksusta.


KYLPYHUONESUIHKE- EUCALYPTUS MINT

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-2

Kylpyhuoneen puhdistussuihke, tuoksu eukalyptus-minttu. Et ehkä tiedä, miltä kylpyhuoneesi laatat maistuvat, mutta lapsesi taatusti tietävät. Helppo perussääntö on, että kylpyammeeseen kannattaa panna vain sellaisia aineita, joissa haluaa kylpeä. Silti useimmat eivät uhraa ajatustakaan sille, että he hautovat herkkiä paikkojaan voimakkaiden puhdistusaineiden jäämissä.


PUHDISTUSAINE PUU JA LAMINAATTI

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-2

Lattianpesuaine, tuoksu manteli
Niin hyväntuoksuinen, että haluat syödä lattialta.
Emme suosittele pesuaineen syöntiä, mutta on hyvä tietää, että tämä vahaton tuote on myrkytön ja biohajoava.
Ergonomisesti muotoillun ruiskutuspään ansiosta voit levittää aineen tehokkaasti siten, että vältät lammikot ja moppia tarvitsee heilauttaa vain muutaman kerran.
Tai ruiskuta moppiin, onnistuu se niinkin. 


METHOD FREE & CLEAR- PYYKINPESUAINE

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-2

Onko pyykkitupasi valmis vallankumoukseen? 
Tämä täysin uudenlainen pesuaine mullistaa vanhat pyykkäystottumukset, sillä pikkuruiseen pakkaukseen mahtuu paljon tehoa. Smartclean technology™ ‘tekniikkaa (patenttia haettu) hyödyntävä tiivistepesuaine mahdollistaa vaikuttavan pesutehon vain muutamalla pienellä ruiskautuksella. Kevyt yhden käden pumppu.

Pullo on valmistettu 50-prosenttisesti kierrätysmuovista, ja sen hiilijalanjälki on 35 % perinteistä pesuainekanisteria pienempi. Tehokas pesuaine on tiivistetty kahdeksasosaan normaalitilavuudesta, joten pienikin määrä riittää pitkään. Näppärä koostumus löytää lian ja tahrat (olemme jo hakeneet patenttia tälle smartclean technology™ tekniikalle). 
Pienen pumpun ansiosta pakkausta voi käyttää yhdellä kädellä. Ei enää tahmeita pakkauksia ja korkkeja! Vain neljä pumppausta pesuainelokeroon tai suoraan rumpuun riittää keskikokoisen koneellisen pesuun, näin saat pestyä 25 koneellista pyykkiä.
Tiivistetyn tuotteen ansiosta saat putipuhdasta jälkeä aiempaa pienemmällä veden-, muovin- ja energiankulutuksella. Käytä pesukoneessa tai ruiskauta suoraan pinttyneelle tahralle ja pese puhtaaksi jo 30 asteessa.Ja nyt on kyllä pakko kehua Allergiakaupan toimivuutta! :)

Tein tilauksen heidän verkkokaupastaan tänään klo 12.13 ja hetki sitten (klo 13.18) sain sähköpostiviestin, että paketti on pakattu ja lähetetty!!!! Voiko nopeampaa palvelua olla?!! =D

Eli ensiviikolla siis luvassa siivouspostausta ja uusien tuotteiden testausta! :)

TÄMÄ EI OLE MAINOS! (Tilaamani tuotteet maksettu ihan itse!) =D

(Kuvat ja tuoteinfo lainaukset suoraan allergiakaupan sivuilta)