Ajattelin päivittää ostoslistaani, koska TuplaKupla XL on jo kotimatkalla ja Loubouttinit kaapissa. :)

1. Tärkeimpänä listalla olisi ostaa pussilakanat ja tyynyliinat. Vaihdoin nimittäin tuplapeitteemme kahteen normaalikokoiseen ja nyt meillä ei ole kuin ne harmaa-valkoiset Gantin pussarit. Tahtoisin samanlaiset toiset, mutta valkoisena. Olen joskus vuosia sitten löytänyt sellaiset, Stockmannilta muistaakseni. Niissä valkoisissa lakanoissa se tähtikuvio näkyi vain epäsuorassa valaistuksessa (vähän kuin joissain tapeteissa).

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-1


2. Ehdoton kakkonen on keittiöremontti, joka onkin jo valmisteilla. En malttaisi millään odottaa ensivuoden puolelle... :)

Modern-white-interior-for-elagant-and-lu


3. Villeroy & Boch New wave-astiaston puuttuvat osat! Meillä ne ovat 4kpl lattekuppeja, 4kpl neliönmallisia matalia lautasia (halk. 24cm) ja muutama tarjoiluastia. Sitten on kaikki tarvittava kasassa.

plate-new-wave-villeroy-e-boch.jpg


4. Uudet aterimet (esim Alessi) tahtoisin ihan siitä syystä, että noihin nykyisiin, Fiskarsin Avanteihin, jää tyhmästi raitoja pesun jälkeen ja ne näyttävät aina likaisilta! THYI! :(

fsy03_set1sq.jpg


5. Uusi pesutorni!!! Pesukone toimii vielä 8-vuoden jälkeenkin moitteetta, mutta kuivausrumpu on alkanut vinkumaan (hihnako siellä huutaa?) ja kuivausaika on pidentynyt. Luulen, että kuivausrumpu sanoo itsensä irti vielä tämän vuoden puolella! Hope not!!!

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-1


6. Jouluksi tahtoisin uudet Chilewichin pöytätabletit, mutta hopeisena kimalluksen kera (malli siis Lattice).

475_chilewich-silver-lattice-runner.jpg


Tässä tärkeimmät. :)

Sisustuspuolella näiden lisäksi hankintalistalla jossain vaiheessa uusi sänky, suihkunurkka, Pappelinan matot kesäksi, Gantin pyyhkeitä, lisää henkareita + muuta pientä.

Pukeutumisen saralla toivelistalla olisi valkoinen kylpytakki, C.L:n beiget korkkarit, konjakin ruskeat nahkaiset käsineet, uusia alusvaatteita ja sukkia sekä Michael Korsin laukku ja kultainen kello.

Nyt täytyykin siis laittaa lompakonnyörit kireälle, vaikka joulu onkin kohta ovella... :)