Kävin lauantaina stailaus- ja sisustusreissussa ystäväni I:n luona. Hänen keittiönsä oli alkuperäiskunnossa oleva valkoinen perusköökki ja tein sinne hieman muutoksia, joista suurimpia olivat tavaramäärän pienentäminen ja pöytatasojen päällystäminen mustaksi.

I:n sisustusmaussa näkyy moderni musta-valkoisuus ja minimalistisuus. Budjetti oli pieni, joten toistaiseksi isommat muutokset siirtynevät tulevaisuuteen. :) Suunnitelmia tosin on vaikka muille jakaa... HIH! Mm. Keittiön laattoihin on tarkoitus laittaa kaakelitarrat ja samalla käydä kaakelisaumat saumakynällä läpi.... :)

En valittettavasti tajunnut ottaa ennen-kuvia, mutta ystävä saa itse sitten halutessaan julkaista niitä omassa White & fresh-blogissaan! =D

Alkajaisiksi pieni priiffi mistä-mihin etenimme:

- Tyhjensimme suurimman osan kaikista kaapeista sekä tasot. Samalla suoritin keittiön peruspesun luottotuotteellani nimeltä Universal Stone!

- Liikaa tavaraa, eikä kaikille ollut omaa paikkaa --> tavaroiden karsiminen (2 jätesäkillistä lähti) ja jäljelle jääneiden uudelleen järjestäminen ergonomisesti ja käyttötarkoituksen mukaan.

- Työtaso oli valkoinen vanha laminaatti --> päällystin sen mustalla kalustemuovilla, jolla saimme kontrastia myös keittiöön.

- Tasoilla oli PALJON tavaraa --> saimme karsinnan yhteydessä lähes kaiken pikkusälän laatikoihin ja kaappeihin! :)

Tässä muutama kuva:

IMG_7165.JPG

IMG_7166.JPG

IMG_7167.JPG

IMG_7180.JPG


Ja pieni kurkkaus myös samaa tilaa olevaan olohuoneeseen:

IMG_7176.JPG

Ihanat musta-valkoiset tähtityynynpäälliset sekä keittiössä vilahtaneen musta-valko-raidallisen pehmosydämen tilasin Live every moment-blogin Minnalta. Ne olivat selkäleikkauksesta toipuvalle ystävälleni "parane pian"-lahja! <3 <3 <3 <3

Ja katsokaa miten ihanan suloinen varjohahmo-taulu hänellä on makuuhuoneessaan:

IMG_7171.JPG

Mukavaa oli! Touhuamisen lomassa ihana I keitteli mulle muutamatkin kahvit ja saimme pitkästäaikaa juoruilla tyttöjen juttuja... Sisustus-, muoti- ja shoppailuhöpötyksiä siis! <3 <3 <3

Toivotan teille kaikille mukavaa sunnuntai-iltaa! Mie lähden syömään mun herkkua eli mozzarella pizzaa!!! NOM NOM! <3