Tein mekkopohdinta-aiheisen postauksen tuossa taannoin (sen pääset lukemaan TÄSTÄ) ja päädyin siis yhdistämään helmikuisiin hääjuhliin punaista (mekko) ja mustaa (asusteet).
En omistanut entuudestaan ainuttakaan punaista mekkoa, joten turvauduin aiemmin hyväksi todettuun MANGON verkkokauppaan. Lisäksi tein Huuto.netistä uskomattoman hyvän löydön, Guess by Marcianon käyttämättömän punaisen mekon (keskimmäisenä kuvassa).

IMG_7077.JPG

Järjestys: Mango, Guess by Marciano, Mango


IMG_7081.JPG


Tarkoituksena on siis valita näistä mekoista se paras. 

1. Vasemmalla oleva Mangon mekko on kirkkaimman punainen ja helman mitta ylettää minulla puoleen reiteen. Mekko on malliltaan erittäin kaunis, mutta tuo väri on ehkä turhankin pirtsakka... :)

2. Keskimmäisenä Guessin mekko. Väri on sellainen Ferrarin-punainen ja täyteläinen (perfect). Mekon helman pituutta voi säätää haluamalleen korkeudelle, mikä on hyvä juttu. :) Kaulus on ehkä kuitenkin aavistuksen verran liian avonainen. Ei siitä sentään rintamus tursua ulos, mutta häihin tämä on ehkä hitusen "härski"... ;D

3. Oikealla oleva Mangon mekko on saman sävyinen kuin Guessin, eli värinsä puolensä täydellinen tämäkin. Malli on todella kaunis päällä, erityisesti bleiserin kanssa. Helman mitta on lähes polveen, mikä pukee mielestäni parhaiten omaa vartalon muotoani. Mutta ongelmaksi muodostuukin se, että ilman bleiskaa mekko on aika arkinen... :(

Ompas dilemma! No onneksi on vielä aikaa pähkäillä tätä asiaa... :)

Ensi viikolla luvassa eräs paljastus tähän aiheeseen liittyen! =D

Ja koska kamerastani tietysti loppui patteri kesken kuvausprojektini, en pysty tekemään lupaamaani olkkaripostausta, yhyy! =( Se juttu siirtynee siis maanantaille.

Rentoa ja lokoisaa lauantai-iltaa! <3