Jeeeee, viimeinkin sain siirrettyä sen eteisessä väliaikaisessa säilytyksessä olleen Dinah-senkin pois. Ja sain taas tavarat omille paikoilleen kera Kartellin Louis-tuolien, ne kun on alunperinkin hankittu eteiseen.

IMG_7209.JPG


Uusi eteisen matto tuli hankittua Sagan.fi-sisustusverkkokaupasta. Ja sehän on (tietysti) kauan monkumani Pappelina Viggo tähti-muovikudematto koossa 60cm x 90cm. Toinen puoli matosta on harmaa valkoisella tähdellä ja toinen (kuvassakin näkyvä) valkoinen harmaalla tähdellä. Matto tuntuu jalkapohjaan mukavan pehmoiselta, eikä uskoisi sen olevan muovia. Läheltäkin katsottuna matto näyttää ihan paperinarumatolta. :) Loistava hankinta, olen tyytyväinen. <3 (itse ostettu 66 euron normaalihintaan :D)

IMG_7208.JPG

Ajattelin laittaa pitkästä aikaa HOME-puukirjaimetkin esille. Paikkana tällä kertaa eteisen korkean kaapin päällys. Siellä se nyt muistuttaa (dementoitunutta =D) tämän paikan olevan meidän ikioma koti! <3 <3 <3

IMG_7210.JPG

IMG_7211.JPG

Mukavaa torstaita ja pirteää pakkaskauden alkua! :)