Eilen illalla 20.30 Hakosen-kuljetusliikkeen komea mies toi minulle Allergiakaupasta tilaamani Method-paketin. Intouduin heti kokeilemaan tuotteita eri pintoihin. Nyt sai kyllä Universal stone-puhdistusaine kovat kilpailijat! :) Olen toooooodella tyytyväinen tähän mennessä testaamiin tuotteisiin ja NAM mikä tuoksu niissä on! Lattioita pesin innokkaasti vielä klo 01.00 yöllä ja ihana mantelin tuoksu täytti koko kodin! <3

Mutta ensimmäisenä ajattelin jakaa teille oman mielipiteeni Method sarjan hajusteettomasta pyykinpesunesteestä (Free & Clear).

IMG_7187.JPG

Olen käyttänyt pyykinpesuun viimeaikoina Bio Luvilin nestemäistä coloria. Pesutulos siinä on erinomainen, mutta minua on hieman häirinnyt pyykkiin jäävä pistävän kemiallinen tuoksu (lemu :D). Huuhteluainetta on ollut pakko käyttää juuri tästä syystä, jotta se peittäisi itse pesuaineesta jäävän hajun.

Tiesin odottaa pakettia saapuvaksi, joten laitoin pesukoneen eilen puhdistus-moodille 95-asteeseen. En halunnut että pesukonemme tuoksahtaa yhtään Bio Luvililta. 
Illalla käynnistin ensimmäisen koneellisen uudella Methodilla ja pesin vaaleat vaatteemme 40-asteessa ilman huuhteluainetta. 

Methodin pesuaineen annestuohjeessa kerrotaan, että keskikokoiseen peruslikaiseen pyykkiin riittää 4 painallusta pumppupullosta. Annostelu olikin tosi kätevää. Pumppasin tarvittavan määrän pesuainetta suoraan pesukoneen annostelulokeroon. Kone mylläsi aikansa ja luukusta näkyi kunnollinen vaahto. Lupaavalta siis vaikutti! :)

Kun pesuohjelman päätteeksi avasi luukun, "tuoksu" oli sanoinkuvaamattoman IHANA!!!! Kuin raikas tuulahdus sateisena syysiltana. Eli toisinsanoen pyykki ei tuoksunut oikeastaan miltään, ainakaan muulta kuin raikkaalta ja puhtaalta! <3 <3 <3

Bio Luvil color-neste on jättänyt usein pyykkiin sellaisen liukkaan tuntuisen pinnan, vaikka olen annostellut sitä vain murto-osan suosituksesta. Methodissa tätä ongelmaa ei ollut, vaan pyykki tuntui märkänäkin pehmoiselta ja "normaalilta". =D

Meillä kuivataan kaikki pyykki aina kuivausrummussa, joten en osaa sanoa pyykin pehmeydestä kuivuttuaan narulla. Mutta kuivausrumpu-kuivauksessa pyykistä tuli tosi pehmeää ja kuohkeaa, raikasta ja tuoksutonta! OLEN TÄYSIN MYYTY!!!!!! 
Jatkossa siis aioin käyttää vain ja ainoastaan Methodin pyykinpesunestettä. Ajattelin tehdä samantien lisätilauksen ja testata myös kaksi muuta "tuoksuvaihtoehtoa", Fresh Airin ja Peony Blossomin. 

Löysin muuten Methodin-tuotteista kertovan siivousblogin! Sieltä saa hyvät siivousinspiraatio-vibat!


Minä jatkan siivousprojektiani! Raporttia seuraa perästä!

EDIT: Jo kolme koneellista pesty ja kuivattu! Odotukseni eivät olleet kovin korkealla tämän tuotteen suhteen, mutta YLLÄTYIN POSITIIVISESTI PESUTULOKSESTA! Tytön vaalea paita, johon oli tipahtanut kuningatar-sosetta puhdistui täysin! =D

EDIT osa 2: Tärkeintä siivoamisessa on puhdas lopputulos! Ekologisuus ja myrkyttömyys on pelkkää plussaa!!!! Huomenna tulossa kattava postaus lattianpesuaineesta, joka suorastaan "vei jalat alta"! HIH! ;)

EDIT osa 3: Kommenttiboxissa on paljon lisätietoa Methodin tuotteista, kuten jälleenmyyntipaikat kaupungeittain sekä hintatietoa! 

EDIT osa 4: Tein koneen peruspesun (tyhjänä) Methodin pyykinpesuaineella 95-asteessa ja kattokaa mikä määrä vaahtoa tuli kolmella pienellä painalluksella! =D 

IMG_7214.JPG