Ajattelin toteuttaa monista blogeista tutun "omat blogi-suosikkini"-postauksen, jotta tekin pääsette nauttimaan lemppariblogieni jutuista! Näistä osa on varmasti monelle jo entuudestaan tuttu, mutta joukossa saattaapi olla sellaisiakin mitä ei monet vielä tunne. Samalla kerron hieman syitä, miksi tykkään seurata näitä päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen! =D

Tämä part 1 esittelee ensimmäiset 9 blogia, joita ilman en voisi olla päivääkään! <3

*Blogeihin pääset suoraan klikkaamalla blogin osoitetta heti kuvan alta* :)Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2


Ihanaakin ihanampi S kirjoittaa oman kotinsa sisustuksesta kauniiden kuvien saattelemana. Pääväri kodissa on rakastamani valkoinen ja olenkin saanut häneltä monia ideoita oman kotini sisustamiseen. Hänen söpöt kisulinsa osallistuvat bloggaamiseen, kertomalla omista seikkailuistaan "mamin" avustuksella. Kaunis koti ja upeat kuvat, do I have to say more? =D
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2


Yksi ensimmäisiä blogeja, mitä olen lukenut. Blogin kirjoittaja Soile on mukava ja helposti lähestyttävä, ihanan avoin ja ystävällinen ihminen. Hänen kotinsa uudistuu usein ja sisustussilmää riittää vaikka myytäväksi! :) Todella kaunis koti ja idearikas blogi. Monen monta juttua olen häneltäkin "kopioinut", kuten Ikean Bestå-sarjan. Makoisia ruokaohjeita ja remontointi-vinkkejä. Jos et ole tätä legendaariseksikin muodostunutta blogia vielä lukenut, niin kipin kapin tutustumaan! Lupaan, ettet tule pettymään! <3
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2Hieman uudempi tuttavuus, mutta sitäkin koukuttavampi! :) Upea koti ja hyvä kirjoitustyyli. Ihanan J:n kauniissa kodissa vallitsee seesteinen ja rauhallinen tunnelma. Kauniit, isot kuvat ja mielenkiintoiset aiheet. Selkeä ja helppolukuinen. Tämä blogi tulee varmasti keräämään runsaasti lukijoita vuosien varrella! <3
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2


Rakkaan ystäväni blogi, joka pitää sisällään mielenkiintoisia juttuja mm. sisustuksesta, muodista, karppaamisesta, kissoista, kosmetiikasta... Tutustutin hänet aikoinaan blogien ihmeelliseen maailmaan ja heinäkuussa 2011 päätimme yhteistuumin repäistä ja laittaa omat blogimme pystyyn! Hyvä kirjoittaja ja valloittava persoona. Tutustumisen arvoinen tuttavuus! :)
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2


Käsityö-painotteinen sisustusblogi ripauksella Riviera Maisonia. Blogin mielenkiintoiset ja luovat jutut poikivat pään täyteen ideoita! Tähti-kuvioita rakastavina ihmisinä, me jaamme yhteisen kiinnostuksen samantyylisiin tekstiileihin ja esineisiin.  Bloggaaja Minna on erittäin lämmin sydäminen ihminen ja melkeinpä voisin häntä ystäväksenikin kutsua. <3 Huumorintajuisia ja mielenkiintoisia tarinoita ja upeita kuvia. Minnalla on aivan mieletön taito tehdä hienoakin hienompia käsitöitä. Kekseliäisyyttä löytyy yllin kyllin ja muutamia hänen ihastuttavia teoksiaan olen häneltä onnistunut ostamaankin!
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2


Tämä on uusin sisustusaiheinen blogi, johon olen tutustunut. Janinalla on kodissaan paljon kauniita yksityiskohtia ripauksella Riviera Maisonin tunnelmaa ja nuorekasta designia. Makuuhuoneen sisustus on tällä hetkellä vaiheessa, enkä millään malttaisi odottaa tulevaa lopputulosta! Inspiroiva ja kekseliäs, kaunis ja tunnelmallinen.... näillä sanoilla kuvailisin Janinan upeaa kotia! <3
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2


Tämä blogi saa hyvälle tuulelle! Bloggaaja-Outin hersyvä kirjoitustyyli riemastuttaa kerta toisensa jälkeen. Rehellistä asiaa elämästä sisustamisen keskellä kera kivojen ja kauniiden kuvien! Monipuolisia juttuja usein postaileva Outi osaa koukuttaa lukijansa kerta heitolla! =D Mainiota ajanvietettä, kuin hyvä kirja!
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2


Ihanan Padmerinen ihana sisustusblogi, päävärinä tässäkin valkoinen. <3 Kauniit, suuret kuvat kertovat omaa tarinaansa upeasti sisustetusta kodista. Kodista löydät design-kalusteita ja iki-ihania Therese Sennerholtin teksti-tuotteita. Tämä on yksinkertaisesti pakko nähdä! :)

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-2Monipuolinen ja elämän makuinen blogi, jossa pääosaa esittävät Mandi ja sen äiti! <3 Lapsiperheen arkea ja luxusta. Upeita kuvia ja ihania juttuja, sisustusta ja elämää noin yleensä. Itselläni on lähes saman ikäinen tyttö, joten monet asiat ovat ajankohtaisia meidän perheessä. Ilman tätä blogia en varmaan pärjäisi! HIH! Ja miten tuo tyttö onkaan niin suloinen! <3 <3 <3 <3Part 2 blogiesittely on tulossa myöhemmin. Voit kuitenkin käydä tutustumassa loppuihin lemppari-blogeihini oikealta sivupalkista! Niitä kaikkia seuraan päivittäin.
Näiden lisäksi on muutamia muita blogeja, joita luen noin kerran viikossa tai uuden postauksen ilmestyessä. Näistä voisin tehdä erillisen postauksen myös...?

Kivaa keskiviikkoa kaikille teille sinne ruudun toiselle puolen! <3