Sain Tarravimmalta palkkioksi blogipostauksestani 20 euron arvoisen lahjakortin, jonka viimein käytin. :)

Mietin pitkään millaisen tarran tahdon ja mihin sen laittaisin. Päädyin sitten valitsemaan englanninkielisen tekstitarran: "WELCOME, enter as guest, leave as friend". Sijoituspaikkana luonnollisesti eteisen väliovi.

IMG_7235.JPG

IMG_7234.JPG

IMG_7233.JPG

Väreiksi valitsin "WELCOME"-tekstille vaaleanharmaan ja pienemmälle "enter...."-tekstille tummanharmaan, mutta ainakaan oma silmäni ei erota mitään värieroa. No, toisaalta tuo on ihan kiva noinkin, joten menkööt. =D

Tarrapaketti tuli kotiini kirjekuoressa (mahtuu siis postiluukusta) ja mukana oli kattava ohje asennukseen. Itse olen työskennellyt somistajana muutamassakin eri myymäläketjussa, joten erilaisia mainostarroja on tullut asenneltua vuosien varrella. Mutta todella helppoa siis tuo asennus!!!! =D

Nyt tyttö ulkovaatteisiin ja koiran kanssa lenkkeilemään! Adios! :)