Sain kivan tunnustuksen Mansikkapaikasta vasemmalle-blogin Anttikselta. :)

Tunnustuksessa kuuluu kertoa 8 asiaa itsestään, mitä lukijat eivät vielä tiedä. Huh, mitähän sitä keksisi!

1. Minulle on tehty ala-asteella hampaiden oikomishoitoa

549359_420x273.jpg2. Vaikka olen opiskellut maskeeraajaksi, suosin TODELLA luonnollista meikkiä. Olin onnekas, koska opettajanani oli Suomen "paras" nude-meikkaaja. :)imagesjjhuu.jpg


3. Olen jojo-laihduttaja. Vaatekokoni on vaihdellut vuosien saatossa koon 32/XS-38/M välillä.8403155-anorexia-nervosa-and-obesity.jpg


4. Odotusaikana (meillä siis tyttö nyt 1,5-v) painoni nousi 35kg, osaksi raskausmyrkytyksenkin johdosta. Kiitos sairaalan nesteytyksen, synnytyksen jälkeen kotiin palattaessa painoni oli noussut vielä tuostakin kilon. :( Onneksi paino kuitenkin lähti laskemaan ja nyt pudotettavaa on enää noin 5kg. =Dpregnancy11.jpg


5. Meidän tyttö on huono nukkumaan. On ollut syntymästään asti todella liikkuvainen, eikä kärsivällisyys tunnu riittävän rauhoittumiseen. Siksipä meillä valvotaan usein jopa puoleen yöhön ja yö nukutaan pienissä pätkissä. Edes päiväunet eivät tule kuuloonkaan. Olen siis käytännössä lähes valvonut viimeiset 1,5-vuotta ja joululahjaksi toivonkin PIIIIIITKÄT unet! =Dtiredmom12321.jpg


6. Juon kahvia noin 6-8 kupillista päivässä ja olen kehittänyt "riippuvuuden" Starbucksin kahveihin. =DIMG_7231.JPG


7. Olen odottanut uusinta Twilight-elokuvan ensi-iltaa kuin kuuta nousevaa (olen siis teinix HIH =D), mutta taidankin jättää leffateatteri-reissun väliin. Olen niin mukavuudenhaluinen, että parasta viihdettä on heittäytyä sohvalle röhnöttämään ja katsella elokuvat kotona! :)twilight_aamunkoi2.jpg


8. Olen saanut diagnoosin lapsettomuudesta (syystä ei sen enempää), mutta kuin ihmeen kaupalla, tyttö sai alkunsa ja tuossahan tuo 1,5-vuotias termiitti nyt on! <3 <3 <3 <3 Äitin oma kultahippu! <3 <3 <3baby+and+mom.jpg


Tällä kertaa tahdon jakaa tämän tunnustuksen teille rakkaat lukijat! <3 Tarinoida voipi kommenttiboksiin! =D

Mukavaa torstaita kaikille! Ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3 <3