Löysin Avalle ihanan vaaleanpunaisen nukkekodin Hobbyhallista ja pitihän se tietysti hankkia. =D

Nukkekodin koko yllätti kyllä täysin! Olin varautunut mielessäni sellaiseen tavallisen kokoiseen taloon, jollaisia omassa lapsuudessani oli. No, viisas ihminenhän lukee ensin tuotetiedoista mitat ennenkuin tekee tilauksen, mutta ehei, enhän minä sellaista viitsinyt... :)

Arvatkaa vaan, olinko peffalleni lentää, kun postimies-pate kantoi hikihatussa jumalattoman paketin kotiovelle? HIH! =D Ja painoikin ihan helevatusti...

Lisää yllätyksiä tuli siinä vaiheessa kun avasin laatikon. Nukkekoti oli täysin osissa, eli jokainen ikkuna, ovi, tolppa ja seinä piti kasata. Eikä tässäkään vielä kaikki yllätykset olleet... Ruuveja oli kolmea eri kokoa ja tarvitsin kasaamiseen kolmea erikokoista ruuvimeisseliä. JEEEE! =D

Tunti meni äheltäessä ja voila! Valmista tuli! Harmikseni en kuitenkaan tajunnut kuvata näitä epätoivon vaiheita. Mutta tässä kuvia valmiista nukkekodista ja taas jälleen kerran uusitusta Avan huoneesta!

IMG_7239.JPG

IMG_7240.JPG

IMG_7244.JPG

IMG_7238.JPG

IMG_7243.JPG

IMG_7245.JPG

Huuto.netistä tilaamani tähtityynynpäälliset ja Zara Home Kidsin tähtitorkku! <3

IMG_7248.JPG

Laitoin joulupallot vaihteeksi ovenkahvaan....

IMG_7250.JPG

Pikkuneidin perspektiivistä katsottuna :)

IMG_7251.JPG

Asukas itse vauhdissa <3

IMG_7247.JPG

Nukkekodin kalusteet pääsivät heti leikkeihin...

IMG_7257.JPG

Ja tietysti uudet suosikkilelut - pikkuautot! Kiitos tädille!

IMG_7260.JPG

"äiti,äiti, kato mä sisustin..." =D

Joku varmasti ihmettelee, miksi nukkekoti on sijoitettu tuonne ylös hyllylle. Syy siihen on se, että talo on liian iso matalammalle tasolle, johon se alunperin piti laittaa. Lisäksi siinä on niin terävät kulmat, ettei sitä voi jättää leikkeihin tapaturma-riskin takia. Eli yhdessä leikitään kun leikitään (valvotusti mamin seurassa) ja aina leikkien päätteeksi nostetaan talo takaisin korkeuksiin! =D

Mukavaa maanantai-iltaa!

HOXHOX! Nukkekoti on omilla pennosilla ostettu! ;)

EDIT! Alla lisäkuvia nukkekodista ja sen sisuksista. En jaksanut siirtää taloa pois hyllyltä joten ullakko kuva uupuu. Ullakolla on siis kaksi valkoista tyhjää huonetta ja käynti sinne on avoimen katon kautta (takaa).

IMG_7261.JPG

IMG_7265.JPG

IMG_7263.JPG

Pahoitteluni, että kuvat on ihan vinossa! Neiti roikkui puntissa kiinni kun yritin kuvata =D