Ei mennyt sisustussuunnitelmat ihan niinkuin piti ja moni asia jäi puuttumaan. Paketteja tuli tälläviikolla ovista ja ikkunoista ja monta pettymystä koettiin. Harmin harmi... Mutta tässä on nyt sitten puolivalmis muutosprojekti Avan huoneesta (taas =D).

Pääpointtina oli tehdä huoneesta täysin valko-harmaa ja vaaleanpunaiset jutskat siirtyivät väliaikaisesti säilöön. Verhot vaihtuivat valkoisiksi ja tähtityynyt harmaiksi.


IMG_7290.JPG


Toisen matalan Bestån jalusta on verkkovarastossa, enkä ole ehtinyt käydä sitä sieltä vielä hakemassa takaisin. Tasot eivät siis ole jäämässä noin hassusti! =D
Matto on liian pieni tuohon tilaan ja tarkoitus on vaihtaa keittiöstä vastaavanlainen matto isompana tuon pikkuisen paikalle. Se kylläkin siirtyy kevääseen, koska vasta silloin hankimme keittiöön Pappelinan muovikude-maton. Siihen asti täytyy pärjätä näin...


IMG_7289.JPG


Sänky-osasto tosin on valmis! Käytettynä löysin Riviera Maisonin "a star is born"-sarjan pussilakanan ja tyynyn sekä 3 kpl puisia pieniä tähtikehyksiä. Tälläisistä harmaa-valkoisista tähtilakanoista olen haaveillut tytölle löytäväni. <3 <3 <3

IMG_7273.JPG


IMG_7274.JPG


IMG_7277.JPG


Samaa sarjaa oleva lampunvarjostin löytyi SisustusSatiinin-verkkokaupasta. Sen pieni koko oli yllätys ja nyt joudun etsimään varjostimelle uuden jalan, koska tuo Pentikin pallolampunjalka näyttää ihan hassulta sen kanssa... Yhyy ja nyyh... :(


IMG_7280.JPG


Lisäksi tasolle tarvitaan lisää jotain kivaa. Mummulta on tilattu joulupakettiin muutama harmaa-valkoinen  "Tilda-pupu / hiiri" ja Sallyn blogikirpparilta ostamani GIRL-valokuvakehys odottaa postissa noutoa. Vinkkejä kivoista valko-harmaa-hopea-värisistä jutuista saa antaa!!!!! :)


IMG_7288.JPG


Huuto.netistä ostamani tähtityynyt! Näitä on tulossa vielä 2kpl lisää valkoisena harmaalla tähdellä.


IMG_7276.JPG


Ihana Dino! <3 <3 Sillä on kovasti meillä leikitty, joten jos vielä olet joululahjaideaa vaille niin suosittelen tälläisen otuksen hankintaa. Sopii vauvasta vaariin! =D


IMG_7284.JPG


Hylly on tyhjän näköinen ja kaipaa lisää harmaata. Jotakin kivaa pitäisi vielä tuonnekin saada, ideoita anyone?


IMG_7285.JPG


IMG_7286.JPG


Tästä mä tykkään! Noi tähtöset on niin suloiset! <3 <3


IMG_7287.JPG


Suunnittelin illaksi toistakin postausta, olkkariin liittyen. Yritän sen ehtiä tekemään, mutta jos ei tänään niin viimeistään huomenna... On ollut ihan pöhkö kiire koko viikon.. Kyllä tää joulu teettää välillä harmaita haivenia, mutta onneksi ne haivenet sopii mun sisustukseen, HIH HIII! =D

Mukavaa viikonloppua kaikille sinne ruudun taakse!!!