Löysin muutama viikko takaperin Sally´s blogista linkin hänen blogikirppariinsa ja ihastuin-rakastuin valkoiseen GIRL-valokuvakehykseen. Onneksi se oli jäänyt muilta shoppailijoilta huomaamatta ja minä kerkesin sen saamaan. =D JEI!

KIITOOOOOS Sallylle kun raaski luopua tuosta söpöläisestä!!!! <3 <3

IMG_7318.JPG

IMG_7317.JPG


Meillä oli muuten tuon Block-valaisimen kanssa hieman ongelmia ja erimielisyyksiä (hyi hyi tuhma block!). Alkuperäisessä johdossa on ilmeisesti ollut jokin kosketusvika, koska se käräytti hehkulamppuja alvariinsa (sellainen jääkaappi-lamppu). Saimme uuden johdon tilalle ja toistaiseksi näyttää siltä, että se TOIMII!!!!! (Koputan puuta) =D

Haluan vielä tätäkin kautta antaa erityiskiitokset Sisustusliike Spazion Ulla Kailasuolle erinomaisesta palvelusta ja reklaamationi käsittelystä! <3 <3 <3

Kivaa illanviettoa toivotellen,

Miia