Olemme miehen kanssa edelleen kahden vaiheilla, otammeko jouluksi kuusen vai emme. Toisaalta se olisi jouluinen tunnelmanluoja, toisaalta taas pakollista imurointia aiheuttava vaikeasti hävitettävä (kerrostalossa asumme) stressipesäke. Vihreää tekokuusta ehdotin, mutta mies ei sellaista tahdo. Vihreän kuusen kuuluu hänen mielestään olla aito . ;) Ei meillä ole kyllä kunnollisia kuusenkoristeitakaan....


172940.jpg


Mielestäni kaikista kauneimmat joulukoristeet löytyvät Riviera Maisonin kokoelmasta. Mies lupautui joulukoriste-ostoksille, jos päädymme kuusen hankkimaan. Tiedänkin, mihin hänet veisin... Riviera Maisonille tietysti! <3 <3

Valitsin RM:n sivuilta koristeiden parhaimmistoa ja ainakin tälläiset tahtoisin kuusessamme nähdä... <3


141540RMkerstbalsetvan4.jpg


172370.jpg


175740.jpg


Kuvat lainattu Riviera Maisonilta!


Viettäkäähän kiva päivä! <3