Tilasin Tarravimmasta itse suunnittelemani tarran tytön huoneen oveen. Innoittajanani oli tietenkin Riviera Maisonin lastensarja "A star is born", jonka tuotteita tytön huoneesta löytyy. :)

IMG_7382.JPG

IMG_7381.JPG

IMG_7383.JPG

Väriksi valitsin vaaleanharmaan ja sekä tähden että tekstin koko on "pieni". Hinta piirua vaille 20 euroa.
Minusta se on toooosi kiva ja sopii hyvin tytön muihin tähtikuvioisiin juttuihin. <3 <3

Tajusin tänään, että enää 5 päivää jouluun, hui! Mihin tää aika on oikein mennyt? ;) Täällä Helsingissä ei ole yhtään lunta ja vettä satelee joka päivä. Tuntuu, että joulufiiliskin on ihan kadoksissa, kun ulkona on mustaakin mustempaa. Joulun kaikki ruokaostoksetkin on vielä tekemättä ja nyt täytyykin kuumeisesti alkaa suunnittelemaan kauppalistaa. Muuten käy samoin kuin viime jouluna, kun kinkutkin oli loppuunmyyty. Onneksi saatiin kuitenkin hankittua se, eikä tarvinut olla kinkutta... =D