Tajusin justiinsa, että meidän makuuhuone on VALMIS! Pienintäkin yksityiskohtaa myöten. :)

Jouluvalon siirsin seinähyllylle lasimaljaan ja siinä se saa nököttää kevään aurinkoisiin päiviin asti. Tähtityynyjä karsin pois muutaman (vain kuvan ottoa varten) ja nuo jäljelle jäävät saavatkin pysyä paikoillaan vielä joulun jälkeenkin. <3

Itse olen tyytyväinen lopputulokseen. =D Edes pähkinänvärinen sängynrunko ei haittaa enää.

IMG_7384.JPG

IMG_7385.JPG

Tämä saakin jäädä tämän vuoden viimeiseksi makkari-postaukseksi. :)

Ensi vuonna keskityn täysillä uuteen keittiöön, uuteen eteiseen (hox!) ja olohuoneen ja ruokailutilan yhteensovittamiseen. Muutamia hankintoja aiomme tehdä, suurin niistä se keittiö =D. Todennäköisesti seinäpinnat saavat uutta maalia yllensä remontin yhteydessä, ehkäpä astetta tummempaa ja rosoisempaa harmaata tällä kertaa. Kevääksi ostoslistallamme on myös helppohoitoinen Pappelinan metallinhohto-valkoinen matto sekä modernit valkoiset keittiön pienkoneet.

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1
Värikartta Tikkurilalta


Olemme pahasti myöhässä joulujärjestelyissä, siivoukset tekemättä, ruoat ostamatta ja osa lahjoista paketoimatta (muutama myös ostamattakin!).
Siispä toivotankin jo tässä vaiheessa teille kaikille:

RAUHALLISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2012! :)

Rakkaudella,

Miia