Sain tunnustuksen Home sweet home-blogin Nitalta! :)

Tunnustuksessa kuuluu kertoa 8 asiaa itsestään, mitä lukijat eivät vielä tiedä. Tämä onkin vaikeaa, kun olen aika paljon jo paljastanut aikaisemmissa tunnustuksissa / haasteissa. ;)

No tässä tulee:

tunnustus.jpg

1. Lempparivaatteeni on Zarasta ja tykkään muutenkin kovasti merkin tuotteista. Jos tarvitsen jotakin, menen aina ensimmäisena Zaraan ja yleensä löydän etsimäni vaateparren.

2. Rakastan korkokenkiä palavasti, mutta päädyn kuitenkin aina valitsemaan jalkaani matalat tennarit tai tossulit / ballerinat. Saatan kaappeja siivotessani jäädä hipelöimään korkkareitani pitkäksikin aikaa. *hih* ;)

3. Olen laihdutuskuurilla ja tarkoitus pudottaa noin 10kg. Paino on "yllättäen" taas noussut talven aikana.  Olen tunnesyöppö (pahapaha) ja sorrun herkutteluun etenkin väsyneenä. Kyllä huomaa, että on tullut puputettua muutakin kuin salaattia... =D Ja nyt sille tuli stoppi!!!!!

4. En muista olenko jo tämän kertonut, mutta minulla on silmälasit. Tosin käytän paljon piilolinssejä. Kaukonäkö on miinuksella, noin -4 taitaa olla tämän hetkinen tilanne.

5. Kyllä on vaikeaa keksiä mitään.... ööööö.... käyn päivittäin katsomassa Stockmannin verkkokaupan uutuustuotteet (vain kodin osastolta). Eilen oli tullut myyntiin uusi erä kauan kuolaamaani Phillipin teräksistä korkeaa maljakkoa, mutta tänä aamuna se oli myyty loppuun. Höh! Jäin taas nuolemaan näppejäni... =D

6. Odotan kevättä kuin kuuta nousevaa. Kaipaan valoa ja lintujen laulua. Talvisin olen aina jollain säästöliekillä, väsyttää ja laiskottaa ihan kamalasti ja mieli tekisi vain nukkua talven yli. :)

7. Olen aika positiivinen ja iloinen ihminen. Näen monissa asioissa hyvät puolet, vaikkei niitä edes olisi. Pyrin piristämään läheisiäni ja muutenkin tykkään ilostuttaa kaikkia. En myöskään tuomitse ketään ennakkoon vaan annan kaikille mahdollisuuden. Perustan mielipiteeni enemminkin omaan kokemukseeni, enkä toisten puheisiin. Tästä johtuen minua on sanottu naiiviksi. Toisaalta, jos kaikkeen asennoituu valmiiksi jo negatiivisesti, jää monet ihanat ihmiset tapaamatta ja asiat kokematta. =D

8. IIk, vaikea.... ööööhmmmnn... Minulla on vatsahaava. Melko lievä, mutta parantumaton. Tästä aiheutuu kaikenlaista vaivaa, kuten se etten voi käyttää ruoassani juurikaan mausteita tai suolaa. Hiilihapolliset juomat ovat ehdottomasti kieltolistan numero 1. Närästys ja polte on aivan hillitön.
Kahviakaan en saisi juoda, mutta siitä en voi luopua. Kuppi kahvia = wc-reissu. Normaalia mulle ja mun perheelle. *tirsk* ;) 

HUH! saimpahan 8 asiaa kasaan! =D

Jaan tämän tunnustuksen eteenpäin 8:lle ihanalle blogille:
Laapalle Dayrealingiin
Ja M:lle VastarintamaanHuomenna muuten postausta uudesta matosta! :)

Huomiseen siis!