Keskusteltiin viime yönä (04.00 asti =D) miehen kanssa remonttiasioista ja päädyimme siihen lopputulokseen, että lattia maalataan valkoiseksi!
(Pssssst: Kiitos Minna!!! ;D)

Eli remonttijärjestys muuttuu ja se tulee olemaan seuraavanlainen:

1. Step one! Cyproc-väliseinä keittiön ja eteisen väliltä puretaan ja ilmastointihormiin rakennetaan pieni lisäpala, jonka sisälle tulee sähkövedot valopistokkeelle ja tuplatöpselille. Lattiaan jäävä aukko täytetään tammiparketin palalla.

2. Tammiparketti maalataan kiiltävän valkoiseksi Betoluxilla (ei Akva). Tämä käsittely siis koko asuntoon, kylpyhuonetta lukuunottamatta! ♥ Tämän innoittajana toimii tuo edellisen postauksen unelma-asunto! Mietittiin ensin laatan ja laminaatin väliltä ja etsittiin eri vaihtoehtoja. Laskimme menekkiä, lattianlämmitystä ymsyms... Hyvää parkettia ei sinällään kannata vaihtaa, joten pihejä kun olemme, päätimme sitten maalata jo olemassa olevan parketin. Hyvä siitä tulee, I think! =D

Tässä fiiliskuvia! :)

11-4-gloss.jpg

0625_whitewash3.jpg

sg-rundkante-color-white.jpg


3. Keittiö uusiksi! Malli vielä hakusessa. Korkeakiiltovalkoista of course. Tällä hetkellä näyttää siltä, että pidämme vanhan (vuoden vanha) astianpesukoneemme, vaikkakin se on teräksinen. Se on tosi hyvä, eikä viitsisi hassata rahaa ylettömän paljon sellaisiin asioihin, jotka eivät ole oleellisia. Jätämme todennöisesti saareke-version pois laskuista ja pyydämme uuden tarjouksen luonnoksineen sekä L-mallista että yhdestä hieman kummallisemmasta versiosta.


Tuo lattian muuttaminen (valkoinen tai harmaa) on pyörinyt mielessä usean vuoden. Mutta pähkäiltiin, että keittiö on tärkein ja satsataan vain siihen. Nyt alettiin kuitenkin miettiä sitä, että miksi ihmeessä tekisi asiat väärinpäin??? Ensin keittiö ja sitten lattia... eihän siinä ole mitään järkeä. :)
Siispä ensin pohjatyöt, lattia, seinämaali ja katon maalaus. Sitten keittiö ja jos tarvetta ilmenee niin myöhemmin erikseen sitten se saareke. Se on nimittäin helppo lisätä, mutta ei poistaa... =D

Tämä oli tälläistä tajunnanvirtaa, joten toivottavasti saatte kiinni ydinasiasta! =D


JEEEEEEE!!!!!!! Seinä kaatuu muuten nopeammin kuin nopeasti! Ensi viikolla jo mahdollisesti! Remppaliikeestä saa kuulemma raksaReiskat heti! JEEEEEEE!!!!!! =D

Suunnitelmallista sunnuntaita!