Olen sekarotuinen, cockapoonakin tunnettu cockerspanielin ja villakoiran risteytys. Ikää minulla on reilut 6-vuotta, mutta käyttäydyn silti kovin pentumaisesti. :)

P1280654.JPG


Suosikkipuuhaani on leikkiä leluilla, erityisesti Avan pehmolelut ovat parhaita. Ruoan suhteen olen hyvin nirso ja minua pitää vahtia, että tulisin syöneeksi edes jotakin.
Nukun aina selälläni ja näen kovaäänisiä unia, jotka naurattavat emäntääni kovasti. Turkkini on todella pehmoinen, kuin pumpulia, ja siksi aina hieman takkuinen. Minua trimmataan täällä kotona noin kolme-neljä kertaa vuodessa. Se on ikävää puuhaa. Jokaisella kerralla karvaa lähtee muovipussillinen ja olo on suorastaan villi ja vapaa sen jälkeen. =D

P1280646.JPG


Lempipaikkani kotona on sohvan käsinojalla. Siitä näkee hyvin koko kodin ja huomaan heti jos joku käväisee jääkaapilla tai ruokakaapilla. Olen perso herkuille, voileipä on suurinta herkkuani. Myös koirien hammasharja, Dentastix, saa minut pomppivan iloiseksi. =D

P1280649.JPG

Menetin parhaan ja elinikäisen ystäväni Roopen viimevuoden elokuussa ja olen siitä vieläkin hieman hämilläni. En tykkää yhtään olla yksinäni ja kuljen mamin perässä jokapaikkaan. Yksin jäädessäni vingun kovasti ja saatan välillä tehdä tuhojani. Siitä mami ei tykkää, mutta en voi hillitä itseäni, kun pelottaa niin kovasti. <3

P1280645.JPG


Minua rakastetaan kovasti ja olenkin iltaisin aina mamin kainalossa sohvalla. Osallistun myös välillä blogin kirjoittamiseen painelemalla tassullani tietokoneeksi kutsutun vekottimen näppäimistöä. =D
Tykkään kun minusta otetaan valokuvia ja osaan myös poseerata jonkin verran. Parasta siinä on kun saan kehuja, siitä ilahdun kovasti ja saankin usein iloisia hepulikohtauksia. :)

P1280655.JPG

Tahdon toivottaa mukavaa lauantaita kaikille mamin blogin lukijoille! <3