Olen tosi tyytyväinen Avan huoneen tämän hetkiseen sisustukseen. Ajattelin vielä hetki sitten, että tahtoisin muutaman nallukan (tai jotain muuta kivaa) lisää tuonne hyllylle istumaan. Nyt kun olen aikani tuijotellut seinää, niin se onkin just kiva just noin! =D Tämän huoneen suhteen taitaa projektit olla aikalailla tässä. :) Vaaleanpunaisen nukkekodin meinaan vielä maalata valkoiseksi ja sommitella sen lattialle järkevään paikkaan. Siinähän se sitten onkin, vähäksi aikaa... =D


P1020366.JPG

P1020367.JPG

P1020370.JPG

P1020377.JPG

P1020380.JPG

Ainiin! Arvaatkaapa vaan ottaako kupoliin... Tuo Block-valaisin posahti taas... *ÄRGGGH* Mä olen tapellut ton Blockin kanssa siitä asti kun sen ostin, oliko se nyt heinäkuussa... On osteltu lamppuja ja vaihdettu johtoja yms. ja taas jälleen kerran typerä lamppu sanoi itsensä irti! En jaksa ennää...

Omalla kokemuksellani siis sanon nyt suoraan, tämä on se ainut ja viimeinen Design House Stockholmin tuote, johon rahani laitan. Todella ala-arvoista laatua kalliiseen hintaan. Oli design mitä hyvänsä, niin tuollaisella lasimöhkäleellä ei tee mitään, jos siinä ei valo pala (ja kun se ei pala, hitto). Tekisi mieli nakata roskiin koko rohjake! *kiukkuista pihinää* ;)


Alla vielä kuva meidän neitin rakentamasta tornista! Oli kuulkaa tarkkaa puuhaa tuo asettelu... =D

P1020386.JPG


Mukavaa viikonalkua kaikille uusille ja vanhoille lukijoille! <3