Tulin vaan pikaisesti päivittämään kuulumiset! :)

Viime yönä tänne Helsinkiin saatiin vihdoin lumipeite (ja pakkasta, siitä en niin tykkää)! =D Ihanan valoisalta näytti päivällä. <3

PC280106.JPG


Tämä päivä on mennyt nukkekodin kimpussa ja neidin kanssa touhutessa. Nukkekodista tuli ihan kiva, mutta pintamaali oli valunut joistain kohtaa ja lopputuloksena on maalipisaroita talon julkisivussa. No, en jaksa ressata, ompahan ainakin omaleimainen *hih* :) Luin sitäpaitsi pintamaalin kuivumisajan väärin ja nukkekodin voi ottaa käyttöön vasta tiistaina (ei siis huomenna).

Olen yrittänyt pehmitellä miestä suostumaan Avan huoneen kaappien purkuun. Ensimmäinen vastaus oli tyrmäävä "ei", mutta saattaa olla että mies tuosta vielä taipuu... *hihhii* ;)

Meillä on menossa loputon nukkumaanmeno-maratooni pikkuneidin kanssa, mutta jos onnistaa, että neiti nukahtaa ennen klo 23.00 niin katsomme miehen kanssa yhdessä jonkun elokuvan! Laatuaikaa ei koskaan ole liikaa! <3 Tosin usein käy niin, että puolivälissä leffaa alkaa toisesta päästä sohvaa kuulua tuhinaa ja kuorsausta ja saan nauttia loppuhuipennukset ihan itsekseni. =D

P1050402.JPG
Mun rakas elokuvakokoelmani <3

Lauantai-illan huumaa toivotellen,

♥:lla Miia