Huomenta! :)

Mun tuoksuton Go Naked-suihkeeni alkaa olla lopussa ja uutta mietiskelin tilalle. Prismassa kuitenkin törmäsin verigreipin tuoksuiseen puhdistussuihkeeseen ja päätin ottaa sen testiin samantien. Hinta oli suorastaan halpa, 5,90 euroa. :) Tosin suihkeita oli hyllyssä vain kolme ja nekin niin orvonnäköisiä, että epäilen niiden olleen alennuksessa ja poistuvien tuotteiden joukossa.

P1030398.JPG
Go naked & Pink grapefruit


Siskolle ostin synttärilahjaksi oman pullon pink grapefruittia ja mielenkiinnolla odotan minkälaisen vastaanoton se saa. :) Siskolla kun on tosi herkkä nenä (ja migreeniä).

Edit 6.1.2012: Sisko tykkäsi Pink Grapefuitista tosi paljon! Hänellä tosiaan on hajuyliherkkyyttä ja hyvin monet tuoksut / hajut aiheuttaa migreenikohtauksen. Mutta tämä ei, vaikka sisko ensin sitä pelkäsikin. :)
Eli myös herkkänenuisten kannattaa tutustua tähän tuotteeseen! =D

Omaan nenuuni tuotteen tuoksu on miellyttävä. Keveäksi ja raikkaaksi sitä kuvailisin. Tuli muuten ihan Body shopin ihanat suihkugeelit ja kuorinnat mieleen. <3

Pesutulos on yhtä hyvä kuin Methodilla yleensäkin. Lika lähtee ja tahrat kans.
Keittiössä tosin siirryin takaisin Universal Stonen käyttöön, se jos mikä irroittaa rasvat ja pinttymät. Mutta muilla pinnoilla tykkään käyttää suihkemuodossa olevaa pesuinetta ja siihen nämä Methodit ovat parhaita! :)

♥:lla Miia