Tänään vahvistettiin seinänkaatopäivä. Se on viikon päästä tiistaina! :)

Muttamuttamutta.....

Konsultoimme remonttiliikkeen ammattilaista lattian maalaamisesta Betoluxilla. Hän osasi kertoa muutamia faktoja oman kokemuksensa kautta, joita me emme amatööreinä osanneet edes ajatella...

thumb.jpeg

IMG_0090.JPG

valkoinen_lattia_iso.jpg

Betoluxilla saa todella kauniin ja kestävän pinnan, sitä ei voi kiistää. Hajuhaitoistakin me tiesimme, mutta emme kaikkea. :(

Maalilla kestää kovettua 1kk ja koko tämän ajan maalista haihtuu kemiallisia yhdisteitä, jotka aiheuttavat voimakasta hajua. Haju leviää koko asuntoon ja kun kerrostalossa asumme, saattaa siitä olla haittaa myös lähinaapureille. Voimakas haju tarttuu kaikkiin tekstiileihin ja kalusteisiin (varsinkin nahkaan), joten olisi hyvä pakata kaikki tavarat ilmatiiviisiin pusseihin tai viedä kokonaan pois asunnosta. YHYYYY :(

Eli käytännössä emme voisi asua kuukauteen kotonamme, varsinkaan pienen lapsen ja koiran kanssa. Tämä ei käy laatuun ja kyselimmekin eri vaihtoehtoja lattian maalaukseen. Huomenna saamme lisätietoa uudesta maalista, josta hajuhaittoja ei synny (ei Betolux Akva kuitenkaan ;)) ja tulen raportoimaan teille samantien kaiken kuulemani!!!!!! :)

syre_51_30184553.jpg

Eli huomiseen! <3