Vielä eiliseen postaukseen viitaten, Houston, I have a problem! ;)

Nyt kun se matala senkki on poissa kuvioista, niin meillä ei ole enää hyvää paikkaa tuolle lasijalkaiselle, neliskanttiselle pöytävalaisimelle. :( Meidän Beståt on 138cm korkeat (lukuunottamatta Avan huonetta ja se ei ole vaihtoehto) ja tuo lamppu on niin korkea, että se näyttää ihan hölmöltä, jos sen laittaa niin korkealle.

Lampusta näkyy alakautta ne kaikki "max60W"-tarrat ja lampunkannat yms. Ja ongelmaksi lampun asettelu muodostuukin siinä, ettei meillä ole yhtään matalaa (max korkeus 80cm) tasoa tai pöytää (ruokapöydälle ei sentään viittis =D) mihin sen voisi laittaa.

Päätin testata tuota lampunjalkaa Pentikin pyöreän Deco-varjostimen kanssa. Muotokieli on toki varjostimessa nyt yhtenäisempi, mutta en mie tiedä kyl nyt mitään.... :)

P1090461.JPG

P1090471.JPG

P1090464.JPG


Meniskö tämä ratkaisu läpi? Edes väliaikaisesti, siihen asti kun keittiö saadaan uusittua... :)
Me pärjätään vähän aikaa ihan hyvin ilman toista yöpöytää, joten kolmatta Jollya en olekkaan ostamassa. ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa! <3