Uusi vuosi ja uusi innostuminen! Tää bloggaaminen on NIIN KIVAA!!!! ♥ =D

Edelliseen minimalistisuus-aiheiseen postaukseen viitaten, ajattelin raottaa teille muutaman kaapin ovea. ;)
Meillähän säilytystilaa on melko vähän (verrattuna normiin). Siitäkin voisi omasta puolestani vähentää vielä puolet pois. :)

Omassa makuuhuoneessa on kolme Bestå-kaapillista vaatteita (tyhjiäkin hyllyjä löytyy).
Keittiön Beståssa on astiat sekä kattilat ja pannut (linkki astiakaappi postaukseen).
Olkkarissa taas on vuorostaan elektroniikkaa ja elokuvia, sekä yksi kapea Bestållinen viinilaseja (siirtyi keittöstä olkkarin puolelle).

Avan huoneesta löytyykin sitten loput säilytystiloista. :)


Kaappeja yhteensä 6 + yläkaapit
P1020380.JPG


Avan huoneessa siis yksi seinä on kaapistoa ja sieltä löytyy mm.
- Avan vaatteet ja muut tykötarpeet
- miehen kitara jalustoineen
- kaksi tietokoneen romua (odottaa kovalevyn pelastusta ennen hävitystä)
- nukkekoti ja muutama isompi lelu
- remonttivehkeitä (porakone, ruuvinväännin, maalia, saha....)
- Kärcher höyryimuri
- lautapelejä ja yksi rikkinäinen cd-soitin (odottaa korjausta ja myyntiä)

Näiden lisäksi olen vallannut sisustustavaroille ja liinavaatteille yhden korkean kaapin (tosin alahyllyllä on ne tietokoneen romut) ja kaksi pientä yläkaappia.

Tässä siis kaikki kodin esineet, jotka eivät ole esillä / käytössä!

P1030395.JPG

Ylemmässä kuvassa:
Aluslakana
2kpl pussilakana
4kpl tyynyliina
Avan pussilakana ja aluslakana
Villatorkku
2kpl puuvillaisia torkkuvilttejä

Petivaatteita olen karsinut tooooosi paljon pois. Ja kun vaihdoimme tuplapeitteestä kahteen normaalikokoiseen, lähtivät loputkin vanhat pussilakanat tyynyliinoineen eteenpäin! :)
Nyt tilalle on saatu hankittua 4kpl pussilakanoita ja 8kpl tyynyliinoja. Näiden lisäksi meillä on 2 aluslakanaa sekä Avan 2 pussilakanaa ja aluslakanaa. Puolet näistä on kerrallaan käytössä. 
Juuri sopivasti meidän tarpeisiin! =D


P1030393.JPG

Yläkaapeista löytyy 8kpl tähtityynyjä odottamassa ensi joulua! ;)
Lisäksi 2 laatikollista jouluisia koristeita
sekä 4kpl silkkityynynpäällisiä.


Tässä siis kaikki säilössä olevat! Olen oppinut olemaan hilloamatta tavaraa kaappeihin, siellä ne ei ketään pääse ilahduttamaankaan! ;)

Mun toiveissa olisi päästä purkamaan tuo koko kaapistorykelmä pois. Se vie ihan turhaan tilaa (syvyys 60cm) ja kaikki siellä olevat tavarat ja vaatteet saisi paljon pienempäänkin tilaan. Se olisi kustannustehokasta ja toisi lisää käyttötilaa. *hih hih* =D
80m2 kokoisessa kodissa muutamankin neliön hukkatila vaikuttaa ja paljon.

Mies vastustaa kaappien purkua tällä hetkellä, mutta kyllä mie sen vielä meinaan taivuttaa suostumaan. Tai sitten alan "tee-se-itse-remppapirkoksi" ja puran kaapit "salaa" miehen poissaollessa. =D *tirsk ja winkwink* No ei kai, enhän mie ny sentään... :)


EDIT: Tähän turhien tavaroiden karsintaan liittyen, oma tarkoitukseni on myös siis tarkastella kriittisesti kulutustottumuksiani ja harkita tarkoin hankintoja. :) Ostamatta ei tarvitse kokonaan olla, kunhan vaan valitsen omaan (meidän) makuuni eniten aikaa kestävät tuotteet.

Olen ehtinyt vuosien saatossa hankkimaan monen monta "melkein"-tavaraa. Paras esimerkki tästä olkoon pari vuotta sitten ostamani tähtikuvioitu torkkupeitto hintaan 59,95 (musta-valkoinen). Ekassa pesussa valkoiset tähdet värjääntyivät mustiksi ja koska ostotapahtumasta oli 6kk aikaa, en saanut mitään korvausta tapahtuneesta. Tämänkin summan olisin voinut laittaa säästöön haaveilemaani Gantin "alkuperäistä" torkkupeittoa varten. =D

Ja aina tämä mene tälläiseksi Gant-jorinaksi, mutta siitä mulla on eniten kokemusta, nyt kun mulla on viimein oman käden tietoa sen oikeasta laadusta! =D


Huomiseen hanit! :)