Nyt on matto paikoillaan. Nukka tuntuu laadukkaalta ja maton pohja on kauttaaltaan kumimaista Evapolytexiä. Pysyy siis paikoillaan liukkaamallakin lattialla, eikä erillisiä matonalusverkkoja tarvita. :)

P1250595.JPG


P1250597.JPG


P1250599.JPG


P1250600.JPG


P1250604.JPG


Maton väri on nimeltään vaaleanharmaa. Kuvailisin sitä itse ennemminkin helmen / hopeanharmaaksi, eli hieman vaaleampi kuin oletin sen olevan.
Matossa on käytetty sekoituksena valkoista ja harmaata nukkalankaa ja pinta on elävän näköinen. Pieni epäilys minulla oli, että kahta väriä käytettäessä matto olisi liiankin eläväinen ja sekava. Kauempaa katsottuna matto kuitenkin näyttää ihan yksiväriseltä. Kyllä se VM-Carpet osaa hommansa. :)

Emme ole päässeet vielä lattian koemaalauksen kimppuun ja siirsin suosiolla koko homman viikonlopulle. Postailen siitä sitten heti... =D

Mukavaa päivää kaikille lukijoille ja vierailijoille! <3