Sain tämän tunnustuksen Pikku karhun elämää-blogin Mariannelta sekä CristiinaM:ltä! <3

haaste.jpg


Tehtävänä on:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.1. Minulta on juurihoidettu kaksi takahammasta ja taas pitäisi varata uutta aikaa hampilääkäriin. Olen kärsinyt lapsuudessani tosi kovasta hammaslääkärikammosta, mutta enää en pelkää yhtään. :) Menen nykyään ihan mielelläni hoidattamaan purukalustoani, kiitos maailman ihanimman hammaslääkärin, joka onnistui karkottamaan kammoni kuutisen vuotta sitten. <3

2. Koen välillä olevani yksinäinen. Moni ystäväni elää täysin erilaista elämänvaihetta ja yhteistä tekemistä on vaikea keksiä. Pikkulapsiaika on ihanaa ja mielenkiintoista toki, mutta aikuiskontaktien vähentyessä, kaipaan kovasti kaikkea "aikuisten juttuja". :)

3. Siksipä olenkin suunnattoman onnellinen ja ilostunut kaikista teistä ihanista ihmisistä siellä ruudun takana. <3 Tämä blogimaailma on vienyt sydämeni ja koen suurta riemua ja lämpöä teita kaikkia kohtaan, jotka jaksatte käydä lukemassa kirjoittamaani hömppäpömppää ja erityisesti kun luen kommenttejanne. =D Koen löytäneeni monta uutta ihanaa ystävää täältä virtuaalisesta maailmasta ja bloggaaminen on muodostunut minulle elintärkeäksi kommunikointikanavaksi. Bloggaamisesta saan hirmuisesti uutta virtaa ja energiaa jaksaa kaiken tämän uhman ja univajeen läpi!
Kaunis kiitos siis teille kaikille! <3 <3 <3

4. Olen välillä laiska! :) Moni on blogini välityksellä saattanut saada kuvan alati touhuavasta touhuTiinasta, mutta minullakin on laiskoja päiviä, jolloin ei huvittaisi nousta edes ylös sängystä. Tälläiset päivät kuluvat kuin siivillä enkä saa mitään aikaan. Illalla huomaan, että pöydät ovat täynnä likaisia astioita, pyykit "mätänevät" pesukoneessa, posti on lukematta, hiukset harjaamatta... :) Koko päivä on valunut hukkaan ja seuraava päivä ahdistaa jo valmiiksi tekemättömien tehtävien vuoksi.

5. Olen tunteellinen ja temperamenttinen ihminen ja joskus se käy omaankin hermooni. Saatan suuttua sekunnissa ja jo viiden minuutin päästä en edes muista olleeni vihainen. :) Olen myös ailahtelevainen ja muutankin suunnitelmia usein lennosta. Päättäväisyyttä ei minulta kuitenkaan puutu, mikä tietenkin antaa oman mausteensa soppaan. Voisi siis sanoa, että olen melko haasteellinen puoliso miehelleni. Onneksi hän kuitenkin rakastaa minua sekä hyvässä, että pahassa... toivottavasti ainakin... ;)

6. Minua ärsyttää välillä suunnattomasti meidän venyvä ja vanuva remonttiprojektimme. Koska lattia aiotaan laittaa uuteen uskoon, keittiöremppa joutuu jonottamaan vuoroaan. Olen kärsimätön ja tuskailenkin pitkin päivää. Koen jopa epäonnistumista tässä asiassa, vaikei tälläiset isot remontit ole pelkästään itsestäni kiinni. Meillä on tarkka budjetti varattu remppamiseen ja siitä on tarkoitus pitää kynsin ja hampain kiinni. Tämä vaan tarkoittaa sitä, että joudumme tekemään asioita osissa. Ensimmäinen vaihe, eli seinän kaato on nyt suoritettu ja tästä on hyvä jatkaa.... =D

7. Minulla on huomenna synttärit! :) Mittariin tulee 29-v ja ihmettelen ettei odottamaani 30-kriisiä ole vielä tullut. Onhan tässä kuitenkin vielä aikaa hankkia sellainenkin... =D


En jaa tätä tälläkertaa eteenpäin, koska suurinosa on jo tunnustuksen saanut toisaalta (olen hidas). Jos kuitenkin olet jäänyt vaille, voit napata tämän tunnustuksen mukaasi! :)