Olipas vauhdikasta palvelua Hobbyhallissa. =D Tilasin kaksi Iittalan Aalto-maljakkoa keskiviikkona ja nyt kaksi päivää myöhemmin posti toimitti ne kotiovellemme. KAKSI PÄIVÄÄ! WAU! :)

P2241189.JPG


P2241192.JPG


Tilasin Hobbalo-tarjouksessa olleen valkoisen 16cm kokoisen maljakon tulppaaneille ja korkeamman 25,5cm maljakon ruusuille. Rakastan valkoisia ruusuja ja ostelen niitä aina keväisin, mutta oikeanlaista maljakkoa ei ole ollut. Nyt on! =DP2241193.JPG


Ja tässä hieman kuvaa olkkarista. Tein taas pienen pienen muutoksen ja vaihdoin yhden kapean Bestån tilalle leveämmän Bestån. Tuo seinä 300cm , mutta kaapien nykyinen yhteisleveys on 360cm. Hieman tulee kaapit yli tuohon vessan oven eteen, mutta mun mielestä se on oikeastaan ihan hyvä juttu. Tilaa jää kuitenkin vielä ihan reilusti kulkea vessaan ja samalla tuo tyhmä aukko meni hieman piiloon.P2241200.JPG


Ja käppyräoksa maljakko nostettiin Ponyn tieltä tuonne hyllyln päälle ja sehän onkin aika magee tuolla. =DP2241201.JPG


P2241202.JPG


Mukavaa perjantaita kaikille! <3 <3

(Maljakot on ostettu ihan itse, joten tämä ei ole maksettu mainos! =D)