Sain lukijaltani muistutuksen, toteuttaa aikaisemmin lupaamani postaus omasta äitiyslomatyylistäni. :)

Itse olen paisunut viime syksystä jonkin verran, eivätkä "parhaat" mammalomavaatteeni mahdu tällä hetkellä päälle. Housut on turhankin piukeat ja paidat eivät istu rintamuksesta. *hih* =D


Siispä keräsin tuotekuvia H&M:n kevätmallistosta. Perustelut vaatevalintoihin tulevat kuitenkin yleisellä tasolla, joten näillä vinkeillä voi shoppailla missä hyvänsä. :)


1. Joustavat farkut (oltava YLI 2% elastaania mukana) tai farkun näköiset ohuemmat legginsit!

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-02+kohtee
Masun kanssa ja ilman masua!

- Siisti yleisilme (verrattuna lököverkkaihin) ilman, että mukavuus kärsii. Voi kyykistellä ja konttailla lapsen kanssa, ei varaa polvipusseista. Monipuolinen yhdisteltävyys. Yhdistä tennareihin, kumisaappaisiin, korkkareihin, ballerinoihin, talvisaappaisiin, UGGeihin.... vuodenajan ja fiiliksen mukaan.


2. Väljä läpikuultava / ohut laskeutuva paita siistimpiin menoihin (kahvilaan ystävien kanssa, neuvolaan...)

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-02+kohtee

- Yllä olevassa kuvassa on kaikki kohdallaan. Hieman väljempi, läpikuultava paita peittää vatsaan jääneet röllykät. Suuren ja kiristettävän kauluksen ansiosta paidasta on helppo sukeltaa ulos esim. imetystä varten. Yhdistä farkkuihin / farkun näköisiin takataskullisiin legginseihin tai mustiin suoriin housuihin (ei liian väljä malli).


3. Perus trikoopaitoja eri mittaisina!

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-02+kohtee


- Paitoja tulee vaihdeltua päivän mittaan useampiakin, joten perus-trikoo-varasto kannattaa laittaa kuntoon. Kerroksellisuus antaa viimeistellymmän ilmeen, joten suosittelen pukemaan useamman topin / paidan päällekkäin (2 riittää =D). Samalla se tukee löllöksi jäänyttä mahanahkaa paremmin ja liikkuminen on mukavampaa!
Itse suosin eniten tuollaista pitkää mallia, jonka useimmiten rypytän alamasun ja lantion kohdalle hämäämään huomion pois pömpöttävästä masusta. :)


4. Juhlavampi mekko ristiäisiin / illallisiin / juhliinhmprod+(10).jpeg


- Tämä malli on todella hyvä, jos on vähänkään pömppömasua. Kankaan leikkaus antaa tilaa pienelle turvotukselle ja ruokailulle (itsellä maha paisuu aina syödessä *hih*). 
Helman pituus voidaan valita oman maun mukaan. Itse tykkään, että hameen helma yltää 5cm polven yläpuolelle tai alapuolelle. Lyhyt ihminen kun olen (159cm), on helman pituudella suuri merkitys. Polvilumpion kohdalle tai pohkeen paksuimpaan kohtaan loppuessaan, alan näyttämään ihan teletapilta! =D
Hihoista plussaa, sillä itselläni kesti muutamankin kuukauden, ennenkuin turvotus ja nesteet lähtivät liikenteeseen. Käsivarsien iho oli kukertavaa ja läikikästä, enkä tahtonut pukeutua kokonaan hihattomiin mekkoihin / paitoihin.


5. Rennosti kotona, legginsejä ja trikoota yhdessä! :)

hmprod+(9).jpeg


- Kotiasuna toimii mainiosti legginsit ja pehmoiset trikoopaidat ja ohuet neuleet. Ihmettelen välillä, mistä johtuu se hirmuinen häpeä pukeutua äitiyslomalla "kalsareihin". Kyllä äiti-ihminen saa kotonaan olla mukavissa vaatteissa. Sitä ehtii pukeutua fiinisti myöhemminkin! Vauva / lapset viis veisaavat mitä mammalla on päällä, ja mies tuskin kiinnittää kovinkaan paljoa huomiota vaatteisiin (jos ihan siistit ja puhtaat kuitenkin). Eihän ne miehet muutenkaan koskaan.... =D


6. Ulkoilua vaunulenkillä ja puistossa!

hmprod+(4).jpeg

- Itse tykkään pukeutua super-sporttisesti (vaikken sitä siis ole *naurua* =D). Eli kunnon urheilutamineet vaan päälle ja vaunulenkkeilemään. Vaikka löntystelisit etananvauhtia, niin siltikin. =D
Siitä tulee ainakin itselleni "sporttinen ja reipas" olo, vaikken millään hikilenkillä olisikaan.
Ja onhan urheiluvaatteet päällä tosi mukavia ja hengittäviä. Oma lempparimerkkini on Ice Peak.
Huomioitavia asioita tietysti vuodenajat, talvella toppaa, keväällä ja syksyllä kuoripukua ja kesällä sitten vähän kevyempää toppia. 


Tässä siis tälläinen runko, minkä perusteella itse pukeudun. 
Pynttäytyminen on aina kivaa, mutta koska pienen kanssa aika on kortilla, on välillä nopeasti päästävä siistiin kuntoon ja ihmisten ilmoille. :)