Ei sitten remonttimies saapunut koskaan. Eikä kukaan viitsinyt edes ilmoittaa. :(

Heräsin klo 7.00 raivaamaan keittiötä ja olkkaria tyhjäksi puupölyn takia ja sitten ootettiin ja ootettiin ja ootettiin, kunnes päätimme soittaa remppafirmaan ja kysyä missä mennään. Vastaus oli "ei missään", kukaan ei nyt pääsekään ennen ensi viikkoa, vaikka oli sovittu että TÄNÄÄN PURETAAN KLO 9.00 ALKAEN! :(

Nyt mä menen itkemään ja potkimaan seinää.... ja yritetään metsästää ketä tahansa (ja mistä tahansa) kynnelle kykenevää purkuhommiin.

Nyt masentaa ja kiukuttaa.... :(

EDIT KLO 11.05: Saatiin toinen remonttiliike tekemään homma, ainakin osittain. Klo 12.00 uuden firman mies tulee paikalle ja purkaa seinän. Viimeistelytöitä ei tehdä, eli lattiaan jää aukko ja sähköjohdot jää näkyviin. Myöskään pientä kotelointia ei pystytä tekemään, joten sähköhommia luvassa sitten joskus kun joku ehkä ehtii tai jotain... epämääräistä. :(

No tärkeintä, että projekti saadaan edes alkuun....