Tein jo valmiiksi muutamia muutoksia eteiseemme, seinän purkua silmällä pitäen. :)

Vaihdon matalamman Bestån eteiseen takkien ja kenkulien säilytykseen. Pienempään tilaan mahtuu varsin hyvin kaikki tarvittava ja ylimääräiset romppeet siirsin suosiolla makuuhuoneeseen (sen korkean Bestå-kaapin mukana). Myös ruma ovipuhelin jää tuonne kaapin taakse piiloon. ;)

P2020690.JPGTässä kaappi sisältä! Alimmalle hyllylle tulee imuri ja tuo reppu siirtyy säilöön makkarin kaappiin.

P2020701.JPGTässä se seinä, joka kaatuuuuuuuuuuuuuuu! =D Huomenna selviää (jos tekninen isännöitsijä vaivautuisi selvittämään asian viimeinkin), kuinka helposti purku onnistuu. Voi olla mahdollista, että tuo uloin kapea pötkylä tukee eteisen alaslaskettua kattoa, jolloinka joudumme purkamaan myös osan kattoa ja tekemään kiinnitykset kattojen väliin. Se venyttää projektia kahdella päivällä. Ja köyhdyttää lompakkoa kivasti. :(
Jos ei huomenna saada tietoa ennakkoon, niin lähdemme sitten riskillä purkamaan seinää tiistaina klo 9.00!

P2020702.JPGEli tämä seinä, eteisen ja keittiön välissä LÄHTEE HUITSIN NEVADAAN! :)

P2020704.JPG

Pahoittelut vinoista kuvista! Pikkuneitimme tahtoi kovasti osallistua valokuvaamiseen ja saikin luvan painaa räpsräps-nappia! =D

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!