Ollaan miehen kanssa mietitty tulevaa keittiötä. Millaista me nyt sitten halutaankaan.... :)

Tuon seinän purkamisen jälkeen on tullut monta uuttakin ideaa kaikkien vanhojen lisäksi. Ei tahdottaisi sittenkään sulkea tuota tilantuntua L-mallilla tai saarekkeella, vaan yhtenäinen avoin tanssihalli saisi jäädäkin. Löysin aivan ihanan kuvan netistä, jossa yhdistyy monta hyvää asiaa. Jospa sittenkin tehtäisi ihan vaan I-malli yhdelle ainoalle seinälle. Jääkaappi-pakastin olisi siinä sellainen tavallinen korkea malli... se olisi se pakollinen tingittävä juttu omasta unelmakeittiöstä (mun plan 1 oli laittaa kaikki koneet pöytätason alle). Yläkaapit olisi myös pakolliset, mutta se ei haittaa. =D

messukeitti_.jpgKuvan keittiö on vaan niin hieno, että jotain tälläistä meille kans, KIITOS! <3 <3 <3

Tämä keittiösuunnittelu on mennyt ihan mahdottomaksi, me jahkaillaan ja pähkäillään täällä vieläkin. Ei viitsisi enää kiusata keittiösuunnittelijaakaan, vaan seuraavan kerran kun jutskaillaan, on ne viralliset päätökset lopullisesti tehty.

Unelmakodin remppaaminen on todella haasteellista hommaa! *hih* =D

EDIT! Pelleilin taas Ikean HomePlannerilla...Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-12+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-12+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-12+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-12+kohtee