Remppapäivä 2.

Lisäkotelon rakentamisesta en ehtinyt ottamaan kuvia, mutta lopputulos on tässä.

Eli metalliset rangat porattiin kiinni betoniin ja siihen kiinnitettiin oikean kokoisiksi leikatut cyprocin palat.

P2090990.JPGKatosta leikattiin rälläkällä se jäljelle jäänyt metalliranka irti ja sähköjohdot vedettiin katon sisältä tuonne vasempaan nurkkaan. Alakattoon tehtiin sivuun reikä pöyrösahalla (näkyy valkoisena länttinä, joka kitattu umpeen), jotta remppamies sai kädellä ohjattua sähköjohtoja katon sisällä oikeaan suuntaan. Näin vältyttiin katon auki repimiseltä. :) Nerokas mies meillä hommissa! =D

P2090993.JPGTässä sähköjohdot odottamassa sähkömiehen jatke-kytkentöjä.

Sähkömies kävi jo edellisenä iltana, mutta hänellä ei ollut mukanaan kaikkia tarvittavia osia sähköjohtojen pidentämiseen. Kävi nimittäin ilmi, että kaksi johtoa täytyy yhdistää lenkiksi, jotta saamme jatkossa sähköä myös uuni-seinälle. Sen seinän sähköt kun on jatkettu näistä johdoista jo alunperinkin.

P2090994.JPGKotelo täytyi siis jättää yläosastaan auki sähkömiehen käyntiä varten. Remppamies keksikin siihen oivan patentin ja teki meille yläkappaleen valmiiksi pistorasia aukkoineen. Tämä sen vuoksi, että laitoimme päälimmäisen levyn itse paikoilleen sähkötöiden jälkeen. :)

P2090996.JPGAlemmassa kuvassa näkyy se valmiiksi tehty peitelevy nojaamassa seinään. Tuo oven vieressä oleva röykkiö on se keittiöstä poistettu (ja tikkaina käytetty) laatikosto matkalla hävitykseen.

P2090988.JPG


Sähköhommista en pystynyt räpsimään kuvia, kun pikkuneiti kiukutteli minkä kerkesi. :) Kotelon sisällä on yksi suljettu rasia, jossa yhdistetyt johdot pidennyksineen. Sähkömiehille maailman arkisimpia juttuja, mutta itselleni ihan hepreaa. *hih* ;)


Sitten oli vuorossa pakkelointia kitillä. Remppamies jätti meille Teknoksin kitin ja itse kävimme ostamassa tuubin lisää. Sekään ei riittänyt ja tänään on haettu 3 litran ämpäri Tikkurilan Presto Kittiä.
Alla olevissa kuvissa ensimmäinen kerros kuivumassa. :)

P2111007.JPG

P2111008.JPG

P2111009.JPG

P2111010.JPG

P2111012.JPG

Toinen kerros laitetaan tänään klo 22.00 alkaen ja huomenna pääsemme maalaamaan. JESJESJES! =D

Keksittiin miehen kanssa yht´äkkiä hauska idea, jonka toteutimme ja siitä tulossa huomenna Remontti part 3-postaus. Ja tietysti myös se lopullinen lopputulos kaiken tämän raatamisen jälkeen!

Nautinnollista lauantaita kaikille ihanille siellä ruudun takana! <3 <3