Saatiin eilen illalla viimeinen kerros pintamaalia (Tikkurila G488) sudittua seinän pätkään. Eli seinän osalta hommat on tehty. Jalkalista pitää vielä kiinnittää, heti kun saadaan jiirisaha ostettua / lainattua. :)

Valopistoke ja töpselit on 10-vuotta vanhoja ja tositosi kellastuneita. Ne menee uusiksi myös, mutta vaihdamme sitten kaikki kerralla koko kodista.

P2161079.JPG


Tehtiin eteisen alakattoon paikkamaalaus ja pitihän se arvata, että vajaassa vuodessa on katon väri tummunut alkuperäisestä (maalattiin katto toukokuussa 2011). Nyt vuorossa koko alakaton uudelleen maalaaminen. :)

P2161077.JPG

Kattospotit on suojattu maalarinteipillä. Mies keksi hyvän niksin, kaksi siivua teippiä spotin päälle, niin että reunat menee vähän päällekkäin. Sitten vaan mattoveitsellä "piirrettiin" spotin reunaa pitkin ja näin me saatiin hyvä suoja ja siistit, sileät reunat. Nyt voi vapaasti telata spottien päältä, ei tartte pensselillä pelleillä tällä kertaa. =D


P2161075.JPG

P2161076.JPG

Nyt maalaamaan, TAAS! :)