Seinän purku siirtyi siis huomiselle, koska haluttiin meidän luottomies se tekemään. Aamulla klo 9.00 moukari iskee ensimmäisen iskun ja seinä on pysyvästi historiaa! :)

OU MAI GAAD, kuinka iloinen mä olenkaan! =D Tuon seinän purku on ollut meillä suunnitelmissa jo kohta 6-vuotta ja viimeinkin mun haaveista ja suunnitelmista tulee totta. Tekninen isännöitsijä selvitti myös tukipilarin kannattavuuden eteisen alaslaskettua kattoa ajatellen ja oli 99% varmuudella sitä mieltä, ettei tuo seinän kaistale sitä tue. Eli seinä irti vaan ja kumoon! Katon ei pitäisi romahtaa ja toiveissa onkin ettei se sieltä alas tule.

No joo, mä jaarittelen taas.... *hih* ;)

Keittiössä on tänään tehty pieni kasvojen kohotus (jos tota nyt voi sellaiseksi kutsua) ja tavaroiden uudelleen järjestely:

P2070885.JPG

P2070891.JPG

P2070892.JPG

P2070886.JPG

P2070888.JPG


Eli lieden viereinen laatikosto sai lähtöpassit jo nyt ja Bestå siirtyi siihen tilalle. Tällä ratkaisulla mennään sinne keittiöremonttiin asti todennäköisesti.
Lattian kanssa on myös (tietysti!) ongelmia ollut ja nyt roikutaan parin eri vaihtoehdon varassa. Huomenna yritän ehtiä konsultoimaan luottomiestä tuostakin asiasta ja toivonmukaan hän keksii meille uuden lattian ja tulee kans tekemään sen! *wink wink* ;)

Huomenna tulee postausta vasta illalla kun saadaan kaikki laitettua kuntoon seinän purkamisen jäljiltä. En tiedä pystynkö itse olemaan paikalla operaatiossa, mutta jos en, niin yritän delegoida oman mieheni napsimaan teille muutamia kuvia.

Pitäkäähän kaikki peukut pystyssä, ettei se katto tipu niskaan! :)