Saimme blogiyhteistyön merkeissä MR Hifiltä ikioman Tivoli Audion Model 1- radion. Ja tietysti sisustukseemme sopivassa korkeakiiltoisessa värissä Frost White / Snow White! :)

P2030730.JPGAjaton design-radio sopii jokaiseen kotiin ja löytää paikkansa mistä tahansa, makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä, eteisestä, lasten huoneesta..... =D

P2030733.JPG
Makuuhuoneen seinähyllyllä 
P2040743.JPG
Makuuhuoneessa keskikorkean hyllyn päällä


P2040744.JPG
Yksinkertainen ja kaunis, yhdistettynä mihin vain! ♥


P2030722.JPG
Eteisessä 
P2030723.JPG
:)


P2030715.JPG
Olohuoneessa toisen designin kaverina :)P2030726.JPG
Avan huoneessaP2030732.JPG
Keittiössä, krumeluuristen lasiastioiden kaverina. Näyttää kivalta! :)
Tivoli Audion laajan valikoiman löydät Loppuun hieman faktatietoa Model One´sta:

Model Onessa kiteytyy parhaiten Tivoli Audion syvin olemus. Model One pöytäradio on pieni, yksinkertainen, helppokäyttöinen, kaunis, laadukas ja ajaton.


Monen mielestä Model Onen ulkoasu henkii eilistä. Sen puisen kuoren sisällä on kuitenkin ihan viimeisintä huipputeknologiaa. Sen viritinosan suorituskyvyn on mahdollistanut uusin GSM- puhelinten kehitys.


Kaiuttimen ja vahvistinosan huolellinen yhteensovittaminen ja loppuun saakka mietitty akustinen toteutus on ollut koko laitteen suunnittelun lähtökohta. Juuri tässä kohtaa Tivoli Audion tuotteet erottuvat kilpailijoista edukseen – juuri tämä tekee Model Onesta poikkeuksellisen.Vaikka tekninen suorituskyky ja Model Onen äänenlaatu ovatkin Tivoli Audion suunnittelun kantavia ajatuksia, itse laitteesta on haluttu tehdä käyttäjän kannalta niin epätekninen kuin se suinkin on mahdollista. Laitteen käyttämiseksi tarvitaan vain kolme säädintä ja kaikki olennainen on hallinnassa. Nekin vähät säätimet ovat hyvin huolella toteutettu, kuten esimerkiksi 5:1 suhteessa toimiva asemahakuvalitsin joka on hakutarkkuudessaan ylivoimaisen helppokäyttöinen. Kerrankin laite johon ei tarvita käyttöohjetta!


Kuinka monesta muusta nykyajan tuotteesta voi sanoa samaa?Siitä huolimatta, että Model One on äärimmäisen yksinkertainen käyttää, se tarjoaa monia erilaisia käyttömahdollisuuksia. Paitsi tietenkin radio, Model One on myös laadukas aktiivinen kaiutin. Siihen voi kytkeä ulkopuolisen ohjelmalähteen mikä mahdollistaa Model Onen käytön esimerkiksi tietokoneen kaiuttimena tai vaikkapa MP3-soittimen kovaäänisenä. Kahdentoista voltin liitäntäoptio mahdollistaa laitteen käytön myös vene- tai vaikkapa asuntovaunuympäristössä. Kesämökillä laite toimii tarvittaessa vaikka pienen aurinkopaneelin voimalla. Hyvissä olosuhteissa laitteeseen ei tarvitse kytkeä minkäänlaista ulkopuolista antennia ja kaikkein huonoimmissa tapauksissa Model One voidaan kytkeä perinteiseen antenniverkkoon. Tivoli Audion Model One on todellinen Klassikko!
BLOGIARVONTA KÄYNNISSÄ!

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-04+kohtee

Osallistumalla arvontaan, voit voittaa itsellesi ikioman Model One-pöytäradion omavalintaisessa värissä!
Osallistumisaikaa 17.02.2012 asti

*Postaus toteutettu yhteistyössä MR Hifin kanssa*