Olen tosi vähän käyttänyt mitään korollisia kenkiä viimeisen parin vuoden aikana, vaikka olenkin intohimoinen korkkarifani. Tyydyn vain silittelemään kaapissa lojuvia lemppareitani ja vetäsen tennarit jalkaani ulos lähtiessä. :)


Nyt päätinkin hieman verestää muistiani, että miten niillä koroilla kävelläänkään. Raskauden veltostuttamat nilkkaluut ja -nivelet on heikossa hapessa ja kulkeminen koroilla on hoipertelevaa. Mun vanhat Zaran konjakinruskeat nilkkurit pääsi eilen testiin ja yritin räpsiä teille kuviakin. Siitä ei tullut mitään, kun tyttö oli koko ajan kengissä kiinni ja itse yritin pysyä pystyssä. =D


Tässä muutama epäonnistunut otos aiheesta Miia ja huikeat korot!P3211681.JPG


P3211685.JPG


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-21+kohtee


Koron korkeutta lukuunottamatta nuo kengät on tosi hyvät jalassa. Yritänkin nyt harjoittaa korkokenkäkävelyäni, jotta saan lumen ja loskan sulaessa laittaa ulos nämä vanhat luottopoponi. :)

<3