Olen himoinnut Legon säilytyslaatikoita jo jokusen aikaa. Törmään niihin aina silloin tällöin ja esim  Hyypiön Elämää-blogista olen sellaisen löytänyt. :)

Yritinkin etsiä valkoisia säilytyslaatikoita reilu kuukausi takaperin ja ainoastaan pienintä kokoa löytyi ja sekin pitkällä toimitusajalla. Jäi hankkimatta.

Tänään katselin keittiöön uusia koneita Verkkokauppa.comissa ja kappas vaan, sieltähän löytyi sitten myös nämä Lego-laatikotkin. <3 Varastosaldot näyttävät miinusta ja toimitusaika on 2-4vkoa, mutta saatavilla oli kaikkia kokoja useissa väreissä.

141621-448x400.jpeg

141651-440x393.jpeg

141613-413x500.jpeg

pic_1577_2.jpg


Avalla on kertynyt jo hirveä kasa erilaisia ja eri kokoisia leluja, jotka nyt sullotaan kaappeihin. Leluille pitäisikin piakkoin saada jokin näppärä säilytysjärjestelmä ja nämä Lego-lootat sopivat siihen mainiosti.
Laatikoita löytyy neljää eri kokoa, joita voi pinota päällekkäin aivan kuin oikeitakin Legoja.

Pakkohan se oli laittaa tilaukseen kaksi suurta (25cm x 50cm) ja kaksi pienempää (25cm x 25cm) valkoista laatikkoa. Jos laatikot lunastavat lupauksensa, hankin varmasti niitä vielä muutaman lisää, värillisinä kenties. =D

Tämä postaus siis vinkkinä kaikille leluvuorten kanssa painiville! =D

(Tämä ei ole maksettu mainos!)