No enhän mä voi millään olla pois täältä blogista... =D

Mutta itse asiaan, olen ihan innoissani täällä... ;)

Tilasin siis sieltä Palorannalta pariviikkoa sitten harmaa-valkoiset Pony-pussikanat, mutta niin huono tuuri kävi että ne oli loppuunmyyty. :´( Ja vaikka Palorannan Heikki kuinka yritti mulle metsästää ja kinuta niitä valmistaja Brands of Scandinavialta, oli vastaus EIIII OOOOOO, EIIIII TUUU.

Epätoivoisena etsin niitä kaikkialta ja soittelin läpi niin Anttilat, Stockmannit kuin muutkin marketit ja jälleenmyyjät. Kaikkialla sama juttu, ei oo harmaa-valkoista enää jäljellä.

Mutta hätä ei sitten ollutkaan tämän näköinen, koska löysin täysin uudet ja käyttämättömät pussarit Huutonetistä. SIIS VOITTEKO USKOA MIKÄ MÄIHÄ! =D

Ja tässä ne nyt sitten on!

P3091465.JPG


Pakko oli heti kokeilla niitä sänkyyn! Nappasin teille kuvan miltä pussilakana näyttää kokonaisuudessaan. 
Takaosa on kokonaan harmaa, samoin tyynyliina. :)

P3091474.JPG


Ja tässä pedattuna tyynyliinojen kanssa. <3

P3091475.JPG

P3091478.JPG


Millään en olisi tahtonu piilottaa niitä päiväpeiton alle, mutta tahdoin kuvan myös lopputuloksesta. :)

P3091481.JPG


Mun Ponyt! <3 <3
Ja koska Palorannalta ei nyt sitten tullutkaan niitä pussilakanoita, valitsin siihen tilalle jäljellä olevat 2 harmaata Pony-kuppia ja 2kpl pieniä tarjottimia. Harmi ettei niitäkään ollut enempää jäljellä, mutta saampahan nyt edes yhden kuppiparin. :)

Ja himoitsen kyllä sieltä Eva Solon aterimia, jotka olisi alennuksessa. Parikymppiä pitäisi maksaa lisää, jotta sellaiset saisi.... njaaa. Täytyy miettiä mitä tekee, ostaako vielä ne, vai ottaako erotuksen rahat takaisin. (Aterimet löytyy TÄSTÄ!)

Heipsis! <3