Tässä muutama kuva siivotusta ja karsitusta olkkarista. :)

P3071326.JPG


Olkkariin on tulossa uusi matto sekä Tabermannin runo-sisustustarra. Tarran sijoituspaikka on vielä hieman auki, laitanko sen kaappien päälle vai sohvan yläpuolelle....

P3071329.JPG


Ja tässä kuvaa maalatuista käppyräoksista.

P3071330.JPG


Ostin pari vuotta sitten Mastonin kromi-spraymaalin, joka jäi käyttämättä. En edes muista miksi sitä ostin aikoinaan. Sain kuitenkin hyvän idean ja maalasin sillä käppyräoksat sekä OFFICE-sanan muodostavat valkoiset puukirjaimet. :)

P3071334.JPG


Ja kuten alla olevasta kuvasta hyvin huomaa, ei kromimaali vedä vertoja oikealle kromille. Tuo kromimaalin jälki on paljon mattaisempaa eli korkeintaan alumiinin sävyistä. Ihan hauskat kuitenkin tuli noista puukirjaimista.

P3071337.JPG

Mastonin maalista vielä sen verran, että haju on tyrmäävä. Suoritin maalausprojektin taloyhtiömme entisessä pesulassa ja vaikka ikkunakin oli siellä auki, koko rappukäytävä haisi voimakkaasti maalilta. En siis suosittele missään nimessä maalaamaan tällä kotona ja sisätiloissa. Päänsärky on meinaan taattu. :)

Illemmalla tulossa postausta "lukijan kotona"-sarjaan. =D

Mukavaa päivänjatkoa kaikille! <3