Kuuntelen paljon "taviksien" cover-biisejä Youtubesta ja muutamissa tapauksissa cover on jopa alkuperäistä tulkintaa parempi. 
Tässä muutama oma lemppari näin perjantai-illan iloksi. =DMegan Nicole - It will rain

Megan Nicole - Without you

Chester See - Set fire to the rain
Chester See & Tiffany Alvord - The one that got awayOn mahtavaa, että on saatu uusia kanavia tuoda omaa osaamistaan esille. Moni onkin jo Youtubesta ponnahtanut suureen menestykseen, Justin Bieber nyt etunenässä. :) 
Lahjakkaita ja sielukkaita ihmisiä on maailma pullollaan, nyt meillä kaikilla on mahdollisuus nauttia heidän huikeista lahjoistaan. <3 <3 Kommenttiboksissani on ollut paljon puhetta tv-sarjasta Twin Peaks ja sen musiikillisesta maailmasta. Alta löytyy muutama video aiheesta kiinnostuneille! <3 (Hui, alkoi karmimaan tuo musiikki :))