Askossa on kanta-asiakkaiden mattopäivät 1.3-30.3.2012 ja löysin sieltä kaksi tuotetta, joista muutama lukijani voisi olla kiinnostunut. =D


Moni on kysellyt meidän karvamatoista makkarissa ja nämä samaiset Rhapsody-matot onkin Askossa hyvässä alennuksessa.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-08+kohteeLisäksi tein bongauksen kevään hittituotteesta, muovimatosta. Tämä helppohoitoinen yksilö on oman lempparikuvioni kera. :)Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-08+kohteeHuomenna tulossa postausta muutamista uusista ostoksista, joita olen tehnyt. Eräs valaisin esimerkiksi kotiutuu huomenna meille uusiokäyttöön ja muutaman muunkin jutun bongasin aivan vahingossa käytettyjen tavaroiden myyntipalstalta. Huippulöydöt pilkkahintaan siis... =D

Nyt takaisin parantelemaan kamalaa päänsärkyä! Kauniita unia! <3

(Tämä ei ole maksettu mainos!)