Minulta tosiaan lähti mopo käsistä noiden Conversejen kanssa. :)


Peräti neljät uutukaiset "kesä-Conssut" matkasivat viime viikolla kotiin. Tykkään tosi kovasti juurikin tuosta varrettomasta mallista ja sen säärtä pidentävästä vaikutuksesta. Perusvärisiä perustennareita olenkin kaipaillut vaatetukseni jatkoksi. Entuudestaan minulla on yhden mustat varrelliset Converset, kahdet Guessin "juhlavammat" tätimäiset tennarit sekä talviset konjakinruskeat Marc O´Polot. 
Ballerinojen aika on omalla kohdallani ohitse. Vuosia niitä käyttäneenä koen baltsu-ähkyä ja nuo kankaiset Conssut korvaavat aikaisempien vuosien ballerinakokoelmani. :)


Minun rakkaat!!!!P4171938.JPG


P4171940.JPG


P4171941.JPG


P4171942.JPG


P4171944.JPG


>LOVE<

Pukeutujana olen aika konservatiivinen; Trenssejä, neutraaleja perusvärejä, tummaa farkkua... eli ei kovinkaan räväkkää. Nuo groovyt trendi-Converset rikkovat juuri sopivasti kokonaisuutta, tekemällä asusta vähemmän "tätimäisen". ;)

Materialistinen minäni on rakastunut! <3

Kivaa päivänjatkoa teille kaikille! <3