Stockmannin Hulluilla Päivillä oli vaikka mitä kivaa tarjolla. Iittalan aterimet ja tarjoiluottimet, Gantin pyyhkeitä yms. Olin kuitenkin päättänyt etukäteen, että jos eksyn Hullareille ylipäätään, ostan vain ja ainoastaan valokuvakehyksiä. :) 


Sain nimittäin torstaina aivan mahtipontisen idean koskien valokuvakehys-kollaasin tekemistä. Paaaaljon kehyksiä kaapin päälle (tai ehkäpä seinään tauluhyllylle) hieman jenkki-tyyliin. Ulkonäöllisesti saman tyylisiä, mutta keskenään erikokoisia kehyksiä, joissa kaikissa tulee olemaan musta-valkoinen vanhaksi käsitelty kuva. 
Tähän minua inspiroi Titanic-elokuva ja lopussa oleva kohtaus, jossa vanha-Rose Dawson nukkuu pois. Sängyn vieressä on pöytä, jossa on monta kuvaa kauniissa kehyksissä. Ihana idea! <3
Pitemmittä puheitta, saanko esitellä:


Järkyttävä kasa uusia valokuvakehyksiä!

P1011971.JPG


P1011973.JPG


P1011974.JPG


P1011975.JPG


P1011976.JPG
P1011978.JPG

Vanhoja juttuja tuossa on vain tuo vasemmalla puolella oleva korurasia-kehys sekä oikean puolimmainen monikuvainen kehys. Muut ovat uusia. :)


Eilen oli kiva ja kiireinen päivä. Ulkoiltiin, siivoiltiin ja kahviteltiin ihanien A:n ja T:n kanssa. Nappasin muutaman kuvan kahvipöydästä, postailen siitä vaikkapa huomenissa. Hullareiden vaatepostaus tulossa myös pikapuoliin, jos ei tänään niin huomenna viimeistään. :)


Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! <3