Kävin selaamassa H&M verkkokaupan kodin osastoa, lähinnä löytääkseni jotakin pientä kivaa Avan synttäreille. Kiinnostuin kovasti pellavaisista kodintekstiileistä, joita olen kuullut monesti ylistettävän. :)


Valikoimissa oli pussilakanaa, tyynylinaa, keittiöessua, lautasliinoja...

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-05-02+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-05-02+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-05-02+kohtee

Kysymys kuuluukin, onko ne hintansa väärtejä??? :)
Onko teillä kokemusta näistä pellava-tuotteista?


Pieni harakka heräsi taas sisälläni ja bongasin tämän kauniin tyynynpäällisen. Nämä voisi olla hienoja parvekkeella, Vågö-tuolin kavereina. Ja mikä ihana välke tulisi, kun auringon säteet heijastuisivat säkenöiden tyynyn paljeteista. Joulusisustukseen sopisivat myös.... Hmmmm.... :)

hmprod+(6).jpeg

Pahoittelut, etten ole ehtinyt vastaamaan kommentteihinne. Lupaan vastailla niihin heti huomenna! 
<3 <3